May 12, 2010

Change alone is unchangig

Hüvasti Mannu kaamera! Sa muutusid täitsa osavaks (kui see seebika puhul võimalik on üldse), sa tabasid ära isegi peenikese ämblikuvõrgu. Pisike, sa arenesid kõvasti!
Tahaks mingit mõnusat pildipostitust teha, aga ma ikka ei suuda leppida sellega, et m u l e i o l e k a a m e r a t. Lähen ennast ilmselt jälle PhotoPointi ja Klicki kodulehele piinama. Issi tuleb üles otsida ja lihtsalt surnuks rääkida. Nagunii ei viitsi keegi mind kuulata, rääkimata siis sellest, kui ma sihilikult närvidele käin. :D


Igastahes. Täna oli lugemistest ja üllataval kombel lõpetasin ma selle täpselt õigeks ajaks ära. Ja vihik sai ka täpselt täis. Olen boss, yeah. Mingi esinemine oli ka ning kuna Sayla otsustas mitte tulla, pidin ma ühte kohta üksi laulma. See oli leebelt öeldes täielik katastroof. Ma ei tea, mul oli kurk valus ja sõnad polnud enam peas ja enamus osa koorist irvitas ja Tubli jõllitas vihase näoga. :) Mis on kõige selle juures ainus hea uudis. Homme on aika ajal mingi tänamine vms, aga kuna mul n i i m o o d i läks, ei lase nad mind ilmselt sissegi. Mis teha.

2 comments:

  1. Kuidas sul läheb üldse uue fotokaga? Aga, Mannu, otsime filmikaamerad üles jaa :D
    Kena pilt ka, minu oma ei suudaks kunagi midagi sellist ilusti ära teravustada.

    ReplyDelete
  2. otsime jaa, otsime jaa, OTSIME JAA ! :)

    ReplyDelete