May 10, 2010

If you want a thing done well, do it yourself

Ilmselgelt ei kukutanud ma eile oma digikat Saadjärve, mkmm. (RIP, mannu tillukene digikas. kusjuures, selle ajaga on ta nii palju arenenud! ta just hakkas ÕIGESTI teravustama, nii et taust jääb täiesti uduseks. Ma olen ta üle nii uhke. :D) Ja ilmselgelt pole ma praegu üleni liimiga koos. Mõtlesin, et liimiks sõrmuse kokku, katki läks. Igastahes, esimese korraga sai muidugi pool lauda liimi täis. Teisel korral panin salvräti eeskujulikult alla ja tulemus? mu käed on liimiga üleni koos ja sõrmus jäi salvräti külge kinni. Homme on klaverieksam, juhuu. Ma jään klaveri külge kinni, ausalt. See liimi lihtsalt EI TULE ära, mis teha. Vähemalt ei pea homme kooli minema, edu kõigile oxeni luuletusega. :D

/Ma vist lähen mängin Wii´d või midagi, kui ma issi teleka eest minema peksan. Kuidagi masendavalt... liimine tunne on.

3 comments:

 1. Jei, tere tulemast blogimaailma, mannu. Igatahes, ma olen su esimene vollover :D ja ma olen väga uhke selle üle. RIP mannu pisike fotokas.

  Ahjaa, edu klaveriga.. :)

  ReplyDelete
 2. Mannu, kuidas sul eksam läks ? Nii lahe, et sa blogi tegid ikkagi lõpuks. Mul on ikkagi nii kahju su pisikesest nunnust, minu dumbass ei oska ikka veel teravustada ja misasi see makro üldse on onju..
  Muide ma tean nii täpselt seda liimist tunnet ja see liim ei tule maha ka, ja kuidagi ebamugav on, sest sõrmed on krobelised. Proovi mingi pehmeme küüneviiliga maha viilida, väga hästi võib-olla maha ei tule, aga sõrmed saad siledamaks vähemalt ja nii on palju parem :D:D
  Parem ära peksa oma issit, su issi hea tuju on praegu kõige tähtsam asi ÜLDSE.

  ReplyDelete
 3. Liisu: Dumbass. :D:D Ma olen inkas ikka täielik jobu. igastahes. liim kulus maha LÕPUKS, nüüd on ta ilmselt kuskil klaveri küljes. peaks Postimeest lugema, äkki keegi on viimasel ajal klaveri külge nii kinni jäänud, et käsi on vaja maha lõigata ?

  Pällu: Jeii, Mannu tänab :) Mannu on ka uhke pällu üle !

  ReplyDelete