May 20, 2010

To fill the hour-that is happiness

Juhuu, tervelt neli followeri juba, see on tase. :) Pea valutab jubedalt, ma lihtsalt ei suuda inkale keskenduda. Õõõh, Mozart ka kummitab IKKA VEEL. Mul oli eile muusikakoolis mingi kontrolltöö Mozarti peale ja ma lihtsalt ei suuda nüüd sellest lahti saada. Teate, et Mozarti viimastel elukuudel tuli mingi mustas maskis mees, kes tellis temalt surnumissa ning Mozartile tundus, et "surm ise teelis temalt selle teose." (Mainiks ära, et teos oli 12-osaline -.-) Ja siis üritas kõigest väest seda lõpetada, aga suri ikka enne ära, kui teos valmis sai. Ja hiljem selgus, et see oli mingi tavaline krahv kes tellis. NO MIDA? Masendav.


Igastahes, tegelikult oli mul ju ülihüpermegasuper uudis ka. Guugeldasin ennast täna ja selgus, et see fotokonkurss, millest ma osa võtsin ("elu on kino"), et ma võitsin seal peaauhinna. Ma ei saanud mingit kinkekaarti ega nänni, aga MANNU FOTO PANNAKSE AJAKIRJA CHEESE! Žürii tegi vist selle otsuse vms. :) Igastahes, see oli ainult pool uudist. Teine pool uudisest on see, et kui issile ei piisanud Looduse Aastafotolt auhinna võitmisest ja sellest, et üks mu pilt on Taskus üleval, siis nüüd ta lihtsalt peab mulle peegli ostma! Ma hangin kuskilt selle ajakirja ja käin tal sellega nina all, kuni ta lihtsalt minu võimu all murdub. :)


Pilt ise on siin. Tegelikult see pole mitte midagi erilist, aga kuna seal midagi head eriti ei olnud (v. a. meie Liisuga), siis žüriil polnudki erilist valikuvõimalust... Kino peab saama!

3 comments: