June 13, 2010

Eighty percent of success is showing up.

Hello. Ma ei tea mis mul hakkas, aga igastahes tuli mulle hull hularõnga ostmise-tuju. Kammisin kõik kohad läbi, aga mitte midagi ei olnud. Tõesti. Mitte midagi. Lõpuks leidsin ühest väiksemast spordipoest lihtsalt naeruväärse valiku, aga asi seegi. Seal olid mingid tillukesed plastist ning hullult titekad rõngad pluss üks suurem metallrõngas. Nii et erilist valikuvõimalust polnud... Igastahes, mida raskem rõngas, seda parem see ongi, vähemalt nii mulle räägiti. Kusjuures, pärast harjutamist on see isegi täitsa normaalne. Ma avastasin endas hulatamise ande. :) AGA. Rõngas peab püsima täpselt vöökoha juures, kuna puusade juures on need suured kondid, teate isegi. Ja kuna rõngas on metallist, on see tõsiselt valus kui ta kondi pihta läheb. Ausalt. Nagu... ma olen üleni sinikaid täis. Tõsiselt hea, et veel neid sooje rannailmasid ei ole, kuna ma ei julge randa minna hetkel, mõni arvab, et mind pekstakse kodus...
Igastahes. Täna tegin vahvleid ja värki, täitsa head tulid. Tavaliselt ma suudan kokates ALATI midagi nässu keerata. Ükskord tegin mingit hullult head kooki, millele olin juba kaks tundi kulutanud. Oli vist emadepäev või midagi sellist. Ma olin überõnnelik, et lõpuks tõesti KÕIK välja tuli, kuna kooki oli suhteliselt raske teha. Ja siis ma kallasin vedela taigna vormi (SEE OLI TÄIESTI UUS!) ning absoluutselt kõik voolas põrandale ja kappidele laiali. Vormis oli mingi hästi tillukene mõra sees. Ma ei julgenud nädal aega endale isegi võileiba teha pärast seda... masendav.
Igastahes, hoiame pöialt, et homme Mannul ja Liisul kenasti läheks.

4 comments:

 1. meil on nüüd uus PÄEV.
  14.juuni

  ReplyDelete
 2. Oujee, nüüd on meil juba kaks tõsiselt tähtsat päeva, mida ei saa lihtsalt ära unustada!

  ReplyDelete
 3. Hopefully tuleb neid päevi veel(a). Mul on niinii hea meel mannu pärast ikkagi. Kõigi teiste peale oleks räigelt kade lihtsalt.
  Mul tuli mingi imelik tuju, et ma oleks sony'ga ka väga rahul ;ss EI oleks Liisu, ei oleks. Tegelt ikka oleks küll :D

  ReplyDelete
 4. Nüüd on lihtsalt nii, et Liisu saab endale Canoni, kuna Liisu ikkagi võitis. Omg, Mannu on ka liisu üle überõnnelik, ükskõik kelle teise peale oleksin nagu tõsiselt kade, 2000.- ikkagi ju. Kas Mannu võib kunagi kaasa tulla, kui Liisu seda raha raiskama läheb?

  ReplyDelete