June 4, 2010

How can we expect another to keep our secret if we cannot keep it ourselves?

SUVISUVISUVISUVISUVI. Ummm... nüüd vist enam-vähem ongi kõik öeldud. :) Ma ootasin postitusega, kuni mul m i n g e i d k i pilte siia lisada on, aga ma lihtsalt ei viitsind neid vahepeal arvutisse laadida. Ja veel vähem muidugi siia laadida... aga ma annan endast parima. Ma olen masendav. Ma tean, et tegelikult on ju päris palju juhtunud vahepeal, aga ma tõesti ei mäleta sedagi, mis eile toimus. V.a. see, et sääsed kiusasid mind nii hullult, et ma vist kulutasin pärast kogu meie piirituse tagavara ära... ja eile mingi tüüp lendas, ma vaatan, et KÕIK on temast pilti teinud... mina ja Liisu tegime, kodus avastasin, et issi oli teinud, nüüd lugesin Pällu blogi ja temal oli ka pilt?! Peaks langevarjuhüppeid tegema minema, kui see nii palju kuulsust annab... Igastahes. Astok pani veerandi viie mulle ?! Oxen loopis mulle suvalt viisi nendele päevadele, mil mind kooliski polnud, niiet... Ta on alati olnud väga... oma arvamuse järgi tegutsev inimene. :)/Nett jooksis kokku, võib-olla laen õhtul veel. Kui ma üle saan sellest.

2 comments:

  1. Piirutus, sellepärast sa täna natuke uimane olidki?
    Ilusad pildid, topi veel midagi siia kindlasti.

    ReplyDelete
  2. hmmmm... NATUKE? sa oled päris emm... leebe. mhmh, kui ma kunagi oma lollile arvutile andestada suudan.

    ReplyDelete