June 15, 2010

I am not young enough to know everything.

Mannu uus kullakene:


Ma olen nagu megaõnnelik. Tõsiselt. Eile ostsime ära, täna saan ilmselt kätte. Nagu... mul vist polegi muud öelda enam. Emm, tsau.

2 comments:

 1. Täna saad kätte juba? FUCKOFFMANNUNIILAHENAGU. Kas sa saad siis need fotokotid ja muud asjad ka selle tüübi käest? Ja miks ta üldse tahtis oma Nikon D60 maha müüa ;oo. Mingi eriline dumbass..

  ReplyDelete
 2. Mhmh, issi sõidab Haapsallu järgi sellele, aga mai tea, ta ei taha mind kaasa võtta millegipärast. Hmmm... Igastahes, ma ei teagi, selle pildi peal, mis ta üles oli pannud, oli ainult fotokas ja selle karp... ma issilt küsisin, kas kasutusjuhend on kaasas, aga ta ei teadnud. Pohh, saab alla tõmmata. Aga. Ma tegelt loodan et kott ei ole kaasas, kuna raudselt on mingi nõme. Sellistelt oh-ma-olen-lahe-kolmekümneaastane-mees-ja-mul-on-maailma-parim-fotokottide-maitse ei ole midagi erilist loota. :D
  Igastahes, ma ei tea, miks ta selle ära müüb. Kaks võimalust:
  1) Ta on mingi proff, kes tahab omale paremat
  2) Ta ei oska pilti teha.
  Arvan, et esimene variant, aga tegelt loodan, et teine. Ego. :D

  ReplyDelete