June 27, 2010

Matka

Tsau. Kiirekiire postitus, kuna mul on ka hästi kiire. Olen maalt ilusti tagasi. Tegelikult oli seal tõesti tore. Tõsiselt. Mulle muidugi vägisi topiti toitu sisse, kuna kõik ühiselt leidsid, et ma ei söö mitte midagi (kuigi ausõna, MA SÕIN. Enda kohta vähemalt). Aga toidud olid head, ei kurda. :) Nii. Mida ma siis räägin? Ahjaa, jaanipäev läks kenasti, ma korjasin neid lilli omale padja alla, "et oma tulevast näha", aga noh... ma ei mäleta ühtegi unenägu. Ikkagi parem kui see, et ma mingit Hitlerit unes oleks näinud. Siis. Ma lendasin trepist alla, juhuu. Just siis kui hularõnga sinikas hakkas ära kauduma! Nii minu moodi lihtsalt. Mürgise lumepallipõõsa õie sõin ka ära, kuna ma arvasin et se on viieõieline sirel. :D:D Go mannu, go! Agajah, rohkem tõesti pole aega, järgmine kord jälle. See ya.
Midagi hästi natuke teile siis:2 comments:

  1. Õnneks sa said täna teada, et on olemas keegi, kes sööb veel vähem. Kuigi täna ma koju jõudes tõesti õgisin:D Teeme nii, et sinna vaarikakohta ei lähe ikkagi, see on liiga kaugel + veel peab läbi linna sõitma. Ma olen täiesti kindel, et kuskil linna lähedal on ka midagi(loodan).

    ReplyDelete
  2. Ma õgisin ka, ausõna :D
    No tavai, ma eiran selle tüübi kõnesid siis... aga uurime siis midagi linna lähedal.

    ReplyDelete