June 21, 2010

We do not know what we want and yet we are responsible for what we are - that is the fact.

Viis followeri juba, juhuu. Ma olen ikka niii populaarne :)
Tsau. Käisime eile perega Peipsis (loe: vingusin ja piinasin neid niikaaua, kuni nad lõpuks nõustusid ja olid nõus minuga randa tulema). Igastahes, täitsa soe ja mõnus oli. Noh, vee kallal võib natuke vinguda, aga kuna ma nagunii käisin ainult jalgupidi sees, oli see täitsa OK.(merepiir on mingi poolteist kraadi viltu, pole minu moodi küll, aga seal kükitades oli tõsiselt raske seda pilti sirgeks saada. Anna mulle andeks Liisu, nüüd oleme jalkavärgiga tasa. :D)

Üleeile sõitsin ühe trennikaga rattaga, ma ei tea, kolmkümmend kilomeetrit tuli vast ikka ära. Olen pro, yeah.
Täna küpsetasin piparkooke. Tuli isu, mis teha no. :) Igastahes, minu arust tulid küll ülimalt head, eriti siis, kui nad veel soojad olid. Mmmmmmmm... Talvel hakkan ilmselt vahukomme grillima kuskil lumehanges, võite ühineda. :)
Aga, ma ei tea mida veel rääkida... ahjaa, homme lähen sugulaste juurde, tund aega tagasi sain teada. Nii et ilmselt olen mingi nädal aega netist eemal või nii... Pakkisin suure kiiruga (ainult mingi pool või kolmveerand tundi läks) ja hullult korralikult oma koti kokku, kuni ema selle avastas. Hakkas vinguma, et ei, nii ei lähe ja blablablaa. Praegu tõstab KÕIK mu asjad ümber. No miks ma ei või võtta oma mõnusalt paksu käterätti kaasa, vaid pean võtma mingi ebakuivatava õhukese, ainult selleks, et kott oleks kergem?

/Muud ma lihtsalt laadida ei viitsi, mu arvuti on masendavalt aeglane. Hetkel sisustan oma igavesti kestvat ootamist küünte viilimisega, varsti tuleb uus tegevus leida...
Uus tegevus: sihitu sodimine issi pastakaga.
Uus tegevus: patareide jõllitamine.
Juhuu, pildid laadisid ära!
Tsau xoxo

2 comments:

 1. *Ei Mannu, me ei ole tasa. See, mida sina tegid on palju hullem. Poolteist kraadi :O
  *Liisu sai ka Mannu piparkooke, siis kui need veel soojad olid :D
  *Tulukeseeeeeeeeeeeeeed

  ReplyDelete
 2. *Noooo, ma kaalun veel seda, kas me oleme tasa, kuna ma olen seda jalkat jälginud nüüd natuke ja niiväga hull ei olegi... nurgalöök on see, kui sind pannakse nurka ja pekstakse. :D
  *Mannu piparkoogid olid nämmad, onju :D
  *Musikestest ei saa lihtsalt loobuda.

  ReplyDelete