June 8, 2010

Whatever good things people say of us, they tell us nothing new.

Sel ajal, kui mina endale ÜLE KÕIGE Nikonit tahan, hullult seda palun ja issile auku pähe räägin ja luban selle nimel suvel raha teenima minna, on mu venna saanud omale miljon arvutimängu, uue telefoni, Wii, paar Wii mängu ja playstation´i (koos mänguga ofc). Nagu... mismõttes? Hallooo, õiglus, ma olen siin, äkki märkaks mind ka? Eino muidugi loobime kogu raha playstationi peale tuulde, mida nagunii poole aasta pärast keegi ei mängi. Mainiks ära, et mulle tehakse lahkelt selgeks, et venna kogub ise pangakaardile raha, mina kulutan selle riietele. Aga mis ma teha saan, mulle te riideid ju ei osta nagu vennale. Muidugi ta ei kuluta oma raha riietele, kuna
1) te ostate neid talle ise
2) ta on 11-aastane poiss ja teda eriti ei huvita, mis tal seljas on.
Ja mina pidin isegi hambaharja endale oma raha eest ise ostma! Tänks.


2 comments:

 1. Asi on selles, et need arvutimängud maksavad üksikult palju vähem kui nikon kuigi kokku kõik need asjad on umbes sama palju või isegi rohkem.
  Mul oli sama asi vennaga vahepeal, aga nüüd on vastupidi :D
  Kuidas sul läheb nikuga muidu? 7 päeva on varsti läbi..

  ReplyDelete
 2. Veab sul siis. :) Ma USUN, et see on kokku kallim kui niku, kuna see PSP näeb ikkagi tõsiselt kallis välja ja telefon on täitsa in ja Wiist ma ei räägigi. Mägud on jaa selline odav jama.
  Praegu hetkel läheb hästi, oksjon lõpeb esmaspäeval kell 12.40. Oi kui keegi viimasel minutil rohkem pakub! Maha löön, ausõna!
  Kuidas sul Nikoni (või hoopis Canoniga?) läheb?

  ReplyDelete