July 8, 2010

Everything you can imagine is real.

Ma tean, et ma pidin täna õest rääkima ja tema pilte lisama, aga kuna ma sain eile täitsa lahedaid pilte, siis ma lihtsalt pean need täna ära laadima. Ja kuna mu kulla arvuti nagunii ei suuda mõlemaid pilte ära laadida, siis lükkub Marii postitus edasi teadmata ajale... ma arvan, et üheteistkümnendale, kuna siis tal on kolme kuu sünnipäev. Mitte et sel muidugi vahet oleks, ma võin ka juubeldada ja hüüda: "Ma olen 12 päeva pärast neljateist aasta ja viie kuu vanune, jeee!" Lihtsalt... kõigile on titade vanus kuni esimese eluaastani nii hullult oluline. Ma mäletan, kui Marii oli veel ühekuune, lugesid kõik päevi, kui vana ta on. Aga varsti tüdinesid ära või siis lihtsalt pea ei jaganud enam. :D:D

Igastahes, ma tahtsin juba ammu teha sellist vettekukkuvate puuviljade pilti. Täitsa ise mõtlesin plaani välja ja värki. Aga muidugi pean mina leppima stuudio asemel oma vanaema aiaga; selle kausiga, millega ta rabarberikoogi tainast teeb ja apelsinide ning kiivi asemal tuli leppida maasikaga. Kamandasin lihtsalt venna appi ja tema pildus maasikat vette, mina üritasin seda tabada. Lõpuks selgus, et ega maasikas nagunii korralikult pildile ei jää, niisiis kujunes kogu üritus hoopis pritsiva vee pildistamiseks. Sealjuures kannatas Mannu objektiiv täitsa korralikult, aga Mannu hoolitses ta eest pärast. Tegelikult proovisime ka punasõstarde ja kirssidega, aga nad polnud nii rasked kui maasikad ning veesplash ei tulnud välja. Aga kokkuvõttes ma olen rahul ja venna andis mulle kogemata ka teiste piltide ideid, juhuu. Aga kirsid olid kahjuks pooltoored, nendega tuleb edasi tegeleda siis, kui nad valmis on.

Mannu eilsed pildid:


6 comments:

 1. OMG.. OMG.. see kirssidega pilt.. need värvid.. see pilt.. aghhh ma armastan seda pilti..

  ReplyDelete
 2. Mannu vaevanõudev vee pilt on suva, aga kirsid... ei tegelt, aitäääh. :)

  ReplyDelete
 3. Kenad pildid, nagu alati :D Sa ikka ei suuda mind üllatada.. Aga mina sind suudan, ma punapea nüüd(whii). Homme tulevad blogisse pildid:)
  Ega see tüüp helistanud ei ole?

  ReplyDelete
 4. Nähh, homme teen hästi koledad pildid ja üllatan sind. :D Omgomg, ma tahaks h nägu näha, kui ta sind vaatab. :D Aga jah, ooooooooootan.

  Mkmm, ma arvan, et ta ostab veel uue voodi või midagi... et asja mugavaks teha.

  ReplyDelete
 5. musi, sa ei oska koledaid pilte teha.. :) objekt on võib kole olla, aga sa suudad alati ilusa pildi teha. :)

  ReplyDelete
 6. Ha. :) Eile ei teinud ma üldse pilti, arendasin hoopis geniaalsust. :D

  ReplyDelete