July 19, 2010

Success makes success, as money makes money

Ma olen hetkel üliõnnelik. Ei, ma ei võitnud seda makrofotokonkurssi, või noh, tulemused pole veel üleval. Aga Aire Veskimäe kirjutas, LÕPUKS. Mäletate, et mu foto võitis konkursi "Elu on kino" ja pidi ajakirja minema? Noh, igatahes ta ütles, et kuna Cheese´i vahepeal ei ilmunud, pannakse mu pilt alles nüüd üles. Ja nad tahavad pildi alla minu kohta kirjutada ka. Kujutate ette?

1) Kas sa oled tõsine fototgraafiahuviline või pildistad vahete-vahel niisama oma lõbuks?
2) Millisest Eestimaa paigast sa pärit oled ja kui vana sa oled?
3) Kuidas sinu võidufoto sündis?

Ma olen täiesti sillas. Kirjutasin vastuseid ja korrutasin endale kogu aeg, et ei Mannu, tuleb lühidalt vastata, neil pole sulle mitusadat lehekülge anda. Aga ma vastasin ära ja saatsin oma pildi originaalfaili ja... Paari päeva pärast saadavad nad selle Cheese´i toimetusse. Uskumatu. Ma ei tea, need kes pilti tahavad nüüd näha, siis ma vist uuesti seda üles ei hakka laadima, see on mu varasemates postitustes üleval. Ausõna.

Aga nüüd pole midagi hullu, kui ma makrokonkursiga midagi ei võida. Sest mu pilt läheb ajakirja. See kõlab niiiiii uskumatult. JA KUI NAD MULLE KOOLIS KUU TEGIJAT EI ANNA NÜÜD! Oioi, siis läheb Mannu vihaseks. Mannu läheb ja nõuab kõik oma Kuu Tegijad, mis ta tegelikult saama oleks pidanud intressidega endale.

Bye

5 comments:

 1. Mannu, kui sa oma vastustes Raatust ei maininud, siis Kaie ja Tubli sulle KT-d ei anna!!!!!


  Ei tegelikult, tubli, Mannu :)

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. KUIDAS ma võisin jätta küll oma kooli mainimata? Ma vist tõesti ei vääri seda. :D Äkki ma saan veel midagi muuta... kirjutan näiteks caps lockiga miljon korda: Ma käin Tartu Raatuse Gümnaasiumis ja minu koolis õpetavad veel Tubli ja Anderson! Äkki see heastab midagi. :D

  ReplyDelete
 4. Nojah, ega Cheese'i nüüd just Maalehega võrrelda ei saa :D
  Nagu ma juba paar korda ütlesin, vägaväga super ikkagi

  ReplyDelete
 5. Nagu ma juba ütlesin: Mis asi see Cheese üldse on? :D Maaleht on elu!Seal on ainult parimad fotograafid, me ei tohi sellest unistadagi.

  ReplyDelete