July 23, 2010

There are three kinds of lies: lies, damn lies and statistics.

Hello.
Ma olen natuke Cheese´i inimestega rääkinud, mulle antakse teada kui Cheese ilmub. :D
Viimasel ajal pole ma pilte eriti teinud. Täna küll tegin, aga see ei lähe arvesse, kuna ma pole neid veel arvutisse laadinud. Ja ma ei oska hinnata, kas need tulid head. Kuigi minu arust tulid. Aga ma ei luba midagi.
Olen natuke joonistamisega tegelenud. See on täitsa mõnus, mulle meeldib. Tõsiselt. Ühe pildi ma panen üles ka, ma arvan, et see tuli mul paremini välja kui teised. Mitte et mul see hästi välja oleks tulnud muidugi. :D Tegelikult... naine tuli MINU ARUST täitsa hästi välja isegi, aga mees rikkus asja ära. Tal on kahtlased jalad. Ja tal olidki kahtlased jalad, isegi Mango kataloogis, kust ma ta maha joonistasin. Ja ma ei saanud sinna midagi parata. Igastahes, lõpptulemusega olen ma siiski täitsa rahul. Nautige. :D Mina lähen nüüd naabritega rattaga sõitma. :D

2 comments:

  1. Süüdista jaa selle mehe jalgu :D Ei, aga väga kena ikkagi :)

    ReplyDelete