August 9, 2010

Only great minds can afford a simple style

Täna mul teile kahjuks väga palju pilte ei ole, kuigi passisin viis päeva maal. Ma ei tea, polnud erilist tuju neid teha. Aga ma ausõna teen neid Roostal kõvasti, ma luban. No kuivõrd palju mu nõme kahegigane mälukaart neid teha lubab, on juba teine küsimus. Igatahes. Teate ka, kui odav elu väikelinnas on? Ma läksin filmilaenutusse. Valik oli muidugi täiesti masendav, aga hinnad olid nagu OMG. Laenutasin kaheks ööpäevaks "Hüljatud". See maksis kokku kakskümmend krooni, viivis oli viisteist. Mismõttes? Tartus maksab film nelikümmend viis krooni ja viivis on kakssada. Ning seda ka ainult üheks ööpäevaks. Täitsa hea film oli, aga kahe tunni sisse hullult kokku pressitud. Tegevus läks hästi kiiresti. Ja selle nõmeda Waterloo lahingu kohta, mida ma mingi miljon aastat lugesin, polnud filmis midagi. :/ Aga Fantine oli täitsa ilus isegi siis, kui ta juuksed maha lõikas. Hambaid ta välja ei tõmmanudki. Pettumus. :D Okei, pildid, mis Mannu suutis teha:


4 comments:

 1. Teine pilt on fullview's eriti kena. Need mullid seal tilkade sees..

  ReplyDelete
 2. KEEGI isegi viitsib Mannu pilte fullis vaadata... uskumatu. :D

  ReplyDelete
 3. Ma vaatan ALATI fullis, muidu poleks mõtetki ju :D
  (Whii, Mannu on tagasi)

  ReplyDelete
 4. Mannu vaatab ka, aga ainult Liisu pilte. :D

  ReplyDelete