August 21, 2010

Time makes friendship stronger, but love weaker

Tsau. Ma lisan Roosta pilte juurde, kuna eelmine kord ma lihtsalt ei suutnud rohkem. Kui te liidate kokku kõik aeglased asjad maailmas ning jagate selle eespool olevate asjade arvuga, peaksite saama päris hea ettekujutuse minu arvuti keskmisest kiirusest. Kui ma kunagi nii kaugele jõuan, et oma eilsed pildid arvutisse laadida suudan, saate varsti neid ka näha.
Igatahes. "Vihurimäe" on mul poole peal juba, mulle tõesti meeldib. See on nii... masendav raamat. Aga teistmoodi masndav kui "Hüljatud". See on kuidagi... sarkastiliselt masendav. :D
Aga mis värk sellega on, et mul enam ühtki kommentaari pole? Nii nõme, kui ma olen pilte laadides kogu oma viha aeglase arvuti peale välja valanud ning siis selgub, et keegi ei kommenteerigi. :/ Palun inimesed, tehke Mannule seda rõõmu, et te kommenteerite ka aeg-ajalt. Aitäh. :)
Ülejäänud Mannu pildid:


6 comments:

 1. super blogi, super pildid ja mulle meeldivad su pealkirjad, mida sa veel kuulda tahad? :D

  ReplyDelete
 2. Aitääh. :)
  Ei, rohkem kiitust ma välja ei pinni, ma luban. :D

  ReplyDelete
 3. Ilusad pildid, nagu alati
  Aga see neljas pilt.. Kas sul seda mõne teise nurga alt pole või cropi näiteks natuke nii, et see tilkadega leht põhiline oleks. Sest see pilt ja need tilgad koos taustaga- tõsiselt kena.

  ReplyDelete
 4. Aitäh :)
  See neljas pilt on just selline, millest Mannu ainult kaks kaadrit pildistas ja teine kaader on udune! No muidugi, go Mannu. Kõigest muust on miljon kaadrit, aga SELLEST lihtsalt rohkem ei ole.

  ReplyDelete