August 22, 2010

War is only a cowardly escape from the problems of peace

Mannul on kaks uut kindlat lugejat juures, whiiii. Lehvitage, Johanna ja Kirke! :) Mis võiks olla armsam, kui sulle kell kolmveerand kaksteist öösel helistatakse ja öeldakse, et sa oled tõsiselt hea fotograaf?
Igatahes, vihma on viimasel ajal nii palju sadanud, olen toas püsinud. Õues ka, aga seal ma pole pilte teinud. Äkki annate andeks, et mul pole toas olnud pildistada muud peale kartulite. :) Aga ma ise olen täitsa rahul nende kartuli-piltidega, ükskõik kui imelikud nad ka poleks.
Mannu säästunädal ei edene üldse hästi, tõsine tahtmine on kinno ja tivolisse minna. Täna käisime Kristiga parte toitmas, see on üsna säästlik. Kusjuures, üks part oli nõus mu peost sööma ja pärast nad käisid meil veel karjana kannul. :D Aga seda ei saa kogu aeg teha, nad lähevad paksuks. Niisiis, MIDA odavat ma siis homme tegema pean? See ei ole enam võimalik, ühe päevaga on juba kõik odavad asjad läbi tehtud. Ausõna, võite järgi proovida kui ei usu. Aga tõsiselt, ma ei soovita. Eriti siis, kui teil pisikest Nikonit ei ole, kellega kõik muu unustada saab.


4 comments:

 1. Mulle meeldib Mannu raamatupilt :)

  ReplyDelete
 2. Mannule ka meeldib. ISEGI. Mannu kusjuures võttiski raamatukogust kõige vanema "Vihurimäe", et mingit lahedat pilti ka teha saaks. :D:D

  ReplyDelete
 3. MINA LEHVITAN, SUURELT JA LAIALT.
  mulle ka meeldib see raamatu pilt ja vägaaa, nagu köik su ülejäänud pildid, mis on mulle alati meeldinud.

  ReplyDelete
 4. *Lehvitab vastu, lehva-lehva :D*
  Aitääääh.

  ReplyDelete