August 1, 2010

You have to decide even to hesitate

Tsau.
Olen laagrist kenasti tagasi ja elus. ISEGI. Hästi tore oli, aga me tegime seal trenni nagu segased. Ausõna, ma ei liialda. Hommikul kell kaheksa oli äratus. Me pidime jooksma tiigi juurde, mis asub 2 kilomeetri kaugusel, seal ujumas käima ja tagasi tulema. Hommikune trenn algas 10.30 ja kestis lõunasöögini, ehk siis lõppes natuke enne kahte ära. Õhtune trenn algas kell 16.30 ja lõppes õhtusöögiks, umbes kella seitsmeks. Rattaga sõitmist oli hästi palju. Ainuüksi eile sõitsime 51 kilomeetrit. Aga teate millised mäed Otepääl on? Jube. Trenn, trenn, trenn, trenn, 24/7 trenn. Aga ma ei vinguks, peale valutavate lihaste, valusa kurgu ja mõne sinika ei juhtunud midagi hullu. :D:D

Ma sain seal mingi väikese tüdrukuga tuttavaks. See oli... kohutav. Ta käis mul kogu aeg sabas, kutsus mind bossiks, rääkis vahetpidamata minuga ja teate mis veel? Isegi siis kui ma vetsu läksin, jõlkus ukse taga. :D Aga lõpuks ma suutsin teda juba väga hästi vältida. Aga teate, mis on irooniline? Ta käib meie koolis Siliksaare klassis. Nii et ma näen teda veel ja veel ja veel ja veel. EEEEEEI!

Eile öösel hakkasin kaardimajade tegemise profiks. Ma ei tea, Sõrmuste isand käis ja mul oli surmigav. Hakkasin majakesi ehitama ning sattusin täielikku hasarti. Varem oli mu rekord 1 korrus, aga kella veerand viie ajal öösel oli mul kuus korrust püsti. Jeee. :) Kaks viiekorruselist maja sain ka, neljakorruselisi oli veel rohkem. See oli niiiii naljakas. Istusime kõik koridoris ja tegelesime oma asjadega. Nelja ajal olid kõik ära vajunud ning magasid mu ümber, mina istusin nende keskel ja ladusin kaardimaja. :D Päris hea, et keegi mööda ei läinud. :D:D

Ja veel. Otsustasin üle trumbata selle kuulsa lause: "Olla või mitte olla- selles on küsimus." Ehk siis tegu on vist maailma kuulsaima lausega ja see käib mulle juba närvidele. Niisiis, mõtlesin välja uue lause, mida levitama hakkan. Kunagi on see lause üle maailma kuulus, küll te näete! :D Uus maailma kuulsaim lause kõlab siis nii: "Punased paprikad on ilusamad kui rohelised." Levitage. :D:D

Aga jah, pilte ma laagris ei teinud, kuna ma ei julgenud oma peeglit kaasa võtta. No way. Niisiis, saate midagi natuke vanemat. See on just enne laagrit tehtud.Ja veel, ma ei julge devisse minna. :D Nädal aega puudumist, mul on kindlasti miljon messaget seal. Jube.

6 comments:

 1. Ma tean täpselt, mida sa dA koha pealt tunned. Ma olen paar tundi offline ja juba on 300 message'it :D Oleks siis feedback veel -.-
  Jaa muide, mulle väga meeldib see pilt :)

  ReplyDelete
 2. Ega ongi, see on nii jube. Oleks mul siis 300 feedback messaget, aga ei. :D Aga nüüd käisin ära kusjuures. Hullumaja, ausõna. :)

  Aitääh.

  ReplyDelete
 3. Mannu s6rmuste isand ei ole igav ja sealt koridorist k2is kyll inimesi mooda.Ja kui sa kysid miks ma siin niimoodi 6iendan siis ma vastaks et ma elan seda viha v2lja mida need kuradi v2iksed lapsed seal laagris mulle tekitasid.
  Aa...Punased paprikad on ilusamad kui rohelised:D

  Ja nyyd sa ei saa vinguda et mina ei kommenteeri:D
  VOT NII!!!

  ReplyDelete
 4. See film oli nii... veniv. :D Ja ainult kolm inimest läksid mööda ning see polnud nii mark, sest kõik olid siis veel enam-vähem üleval. Issand, need väikesed olid kohutavad. Lihtsalt masendav. Jube. Katastroofiline. Nõme. Vastik.

  Onjaa ilusamad, levita samas vaimus edasi. :D

  ReplyDelete
 5. sa saad nüüd kasutada võimalust miks siliksaare klassijuures käia :D ja see pilt on vääga ilus, sellepärast et punased paprikad on ilusamad kui rohelised :D:D

  ReplyDelete
 6. Ei tegelikult ma hakkan hoopis veel tihedamalt Siliksaart külastama, et ikka seda tüdrukut näha. Igatsen teda ikka täiega. :D

  ReplyDelete