August 18, 2010

You will never win if you never begin

Hello. Pole ammu kirjutanud, kuna 1) mul läks meelest ära, et mul blogi on, ja 2) arvuti mälu on täis, see tähendab, et mu arvuti on veel aeglasem (on see üldse võimalik?) ja fotode laadimine võtab veel kauem aega. Aga ilma fotodeta mina blogima ei hakka. :D
Roostal läks kenasti, seal olid tõsiselt head salatid. Ja meres ujumas käisime iga päev. Pilte tegin ka, just nagu lubasin. Aga mu kullakallis arvuti on veel aeglasem kui tavaliselt ja laeb ikka alles esimest pilti. Ma teen omale medali, kui ma kolm pilti üles laadida suudan. Ei, kolm pilti on ikka liiga palju palutud.
Täna hakkasin "Vihurimäed" lugema ning vähemalt algus tundub täitsa hea. Ma ootasin suurt, vana, paksu ja igavat raamatut, aga panin enam-vähem kõigis punktides mööda. Ei ole hullu midagi, olen täitsa rahul.
Fotoajakirju laenutasin ka. Ingliskeelseid, kuna Eesti ei hiilga just oma valikuga. Mul on mingi paks kaustik, kuhu ma siis nende kohta märkmeid teen. Äkki hakkan kunagi siin tarka juttu ka panema, kes teab. :)
Nii. Pildid laadisid ära ja minu tänane päevatöö siin on tehtud.


2 comments: