September 19, 2010

It does not matter how slowly you go so long as you do not stop.

Ma ei tea, mitmendat korda ma juba seda postitust alustan. Igatahes. Hetkel sisustan oma aega vanasid sõbrapäevikuid lugedes. Haha, siit leiab tõsiselt lahedaid asju. :D Ma avastasin, et kõik on mu oma parimaks sõbraks pannud. Niiii nunnu.
Aga. Mul on kaks sõbramärkmikku. Üks oli esimeses klassis, teine neljandas. Neljandas klassis oli kõigil mingi sõbramärkmiku hullus peal, 24/7 täideti neid.
Aga ma kirjutan midagi siia, kaldus joonega panen oma kommentaare vahele. :D

Mannu esimese klassi märkmik:
1)KÕIKIDE lemmik TV-saade oli "Armastuse teed"(v.a. Kristi, kes oma "Buratinoga" jäi erandiks). Vahemärkus: Kusjuures ma ise ka kirjutasin sinna lahtrisse alati "Armastuse teed", kuna kõik teised kirjutasid ja ma ei saanud ju ometi erineda, mkmmm. Ma pole kunagi seda seriaali vaadanud, lihtsalt... olin selline imelik, kes pidi teistega sarnanema.
2)Laura: Mulle ei meeldi - hullud
3)Paula: Suurim soov - näha "vanila ninja" (märkus: KÕIK on selle bändi nime erinevalt kirjutanud, Paula versioon on siis selline) liikmeid . :D:D Paula oli ka ainus, kes mulle mingi pika koomiksi joonistada viitsis.
4)Kristi: lemmikraamat - "Londiste õige nimega vant" Omg, vabal ajal Krissu LUGES. Uskumatu.

Neljanda klassi märkmik:
1)Eneli: mulle meeldib... poisid, sõbrad "iga sugused" muud asjad. Miks ma ei imesta? :D
2)Eneli: mulle ei meeldi... meie kooli 4b, sakkivad ja fakkivad inimesed
3)Anksu: lemmiklaul- "Slipped Awai" (või mida iganes). See oli hea. :D
4) Johanna: mulle meeldib... suvi, rand, rate,feim, msn, poisid, armastus, sina. Tundub tuttav :D
5) Johanna: mulle ei meeldi... joodikud, narkarid, ahistajad ja Frank.
6) LIISU on mingi täielik erand, ta pole üldse lolle vastuseid andnud, ma ei tea, kuidas see võimalik on. Lemmikjook oli juba 10-aastaselt mineraalvesi. Uskumatu, go Liisu!
7) Pällu on ka täpselt nagu praegu, vasused on jumalast arukad. Kuidas see võimalik on? Ma olen nii ego, et ma täitsin ise ka selle küsimustiku ära, te ei taha teada, mida kõike MINA sinna kokku ajasin. :D:D

Okei, ma lõpetan väikeste laste ahistamise. Tänaseks.


5 comments:

 1. Mul jäi täiesti suu lahti, kui ma esimest pilti nägin. Päriselt ka Mannu, kõik mis sa teed on super ja ma üldse ei liialda hetkel -.-
  Haha.. narkarid, ahistajad ja Frank :D:D:D

  ReplyDelete
 2. Mu suurim soov läks täide ja nägin vanila ninjasid ka siiski :D:D:D:D

  ReplyDelete
 3. AGA SEE ON SIIANI HEA LUGU! :/

  ReplyDelete
 4. Liisu: Aitäh Liisu :hug:. Liisu teab, et kõik see, mida Liisu inimestega teeb, on ka ülisuper ning Mannu ÜLDSE ei liialda hetkel.
  *
  Sakkivad ja fakkivad inimesed. :D

  Paula: Haha, Elu Mõte on nüüd möödas, mis sa nüüd siis teed? :D

  Anksu: Jaa, kindlasti, me usume. :D

  Mannu: Aitäh :D

  ReplyDelete