September 9, 2010

Life, if well lived, is long enough

Kiire postitus enne tuttuminekut. Ma sain selle nädala pildid lõpuks arvutisse, mis on ülitore. See oli hea pildinädal. Tõesti. Aga mul on nüüd nii-nii-nii palju vähem aega piltidega ja arvutiga mässamiseks. Ma ei tea, kui juba esimesel koolinädalal asi nii hull on, pole mul aimugi, kuidas ma hiljem hakkama kavatsen saada. Klaveriõpetaja jättis mulle armsalt miljon heliredelit ja sõitis Tallinnasse, et ma kunagi hiljem järeltundi läheks. Mismõttes? Mul on ainult üks klaver toimunud ja juba on mul kaks järeltundi. Niiiiii tüüpiline.
Aga ma leidsin lahenduse, kuidas klaver välja kannatada: klaveripildid. Lühidalt: tassisin igast rämpsu klaverile ja olin loominguline. :D
Siis tegin võtmepilte. Lühidalt: Kaevasin välja KÕIK võtmed mis leidsin ning võtsin muidugi sabad ka tagant ära. Mul oli pilti vaja. Pärast toppisin suht suvalt tagasi, ilmselgelt valesti. Venna välisukse võti ei keera ja mul on suured kahtlused, et ka keldri omad mitte. :D Haha, kunst nõuab ohvreid.
Põhimõtteliselt see olekski kõik praegu. Aga ma ootan tudumisega seni, kuni midagi ära ka laeb. Ühe võtmepildi saate, rohkem ma tõesti ei jõua. Ülejäänud kunagi hiljem. Olge tublid ja kommenteerige ka siis.
Head ööd. :)

2 comments: