September 23, 2010

Plan for the future, because that is where you are going to spend the rest of your life

Mu arvuti ajab mu hulluks. Kettaruum on JÄLLE otsas, muidugi ei saanud ma oma nunnusid pilte arvutisse laadida. Kuigi enda arust kustutasin ma kõik oma vanad pildid alt ära.
Ja ma avastasin, et ei ole kerge mõelda välja südantsoojendavat juttu, kui sa oled surmväsinud ja vahetult enne kirjutama hakkamist kaks tundi klaverit mänginud. Tõsiselt, ma kirjutain seda juttu üle kahe tunni. Põhiliselt kustutasin, kustutasin, kustutasin, sest ma avastasin, et 1500 tähemärki on väga vähe. See oli jube. Lõpuks jäi mul ikka täpselt 1501 tähte, aga mina enam seda juttu läbi ei loe, rääkimata muutmisest! See on mul täiesti pähe kulunud nüüdseks. Oleks siis veel, et oleks hea, aga noh... ütleme nii, et see on masendav. Heal juhul ajan inimesed nutma, aga naeratama... see ei ole minu rida lihtsalt. :D

3 comments: