September 28, 2010

The pure and simple truth is rarely pure and never simple

Kohvipaus. Mannu sai endale kohvioad, nagu näha. Ja vähemalt minu meelest tasus täiesti ära, ma olen tõsiselt rahul piltidega. Kui iga päev oleks pühapäev, oleksin ma täielik fotogeenius. Mul tuli niiii palju uusi häid mõtteid, aga mul lihtsalt pole aega neid teostada. Siis see kõik venib ja venib ja venib. Aga ei, mul on oma nunnus roosas ülipaksus kaustikus to-do list kenasti paigas, kohvipildid sain ilusti maha tõmmata. Osaliselt. Mingid plaanid on mul veel, aga see nõuaks juba tõsist tööd ja vaeva.

Mul on punase viinamarja mahla isu hetkel. Ma hakkasin seda nädalavahetusel niiii väga armastama. Ja nüüd mõtlen ma sellele kogu aeg. Mmmmm.

Igatahes. Kauaoodatud kohvipildid. Ja veel üks jõhvikapilt, millega ma ka rahul olen. Nautige :)


9 comments:

 1. 2,3,5,7 - lihtsalt ülimad.. (L) ning nagu alati kõik Mannu tehtud pildid laavin neid ja sind!! (L)

  ReplyDelete
 2. super, sa tegeliklt mingi superfotograaf, või teed googlest copy pastet??:))

  ReplyDelete
 3. Keith- aitäääh. :)

  Mannu- Jobu, muidugi ma teen kõik oma pildid ise. :)

  ReplyDelete
 4. Mannu, ma tahan sinuga kunagi koos pilte teha. Kuidagi kripeldab, nagu oleks üks neist asjadest, mida enne surma teha tuleks, tead küll. :D

  ReplyDelete
 5. Kuule, see on ju täitsa hea mõte. :D Teeme enne surma selle ära, ma luban!

  ReplyDelete