September 13, 2010

While there`s life, there`s hope.

Avastus: peaks tihemini blogima hakkama.
Asi on lihtsalt selles, et mul on uusi pilte, mida ma näidata tahan, aga ma pole veel vanasid ära näidanud. Oh no. Täna on siis veel võtmenädala pildid. Kusjuures mul oli õigus, venna võti ja keldrivõti ei keeranudki. Aga muidugi pole asi nii kerge, et nad on omavahel vahetuses, mkmm. Venna võti oli keldri oma, aga keldri oma lihtsalt EI OLNUD venna oma. Mismõttes? Mulle tundub, et midagi on ikka väga valesti... :D
Eile käisin seenel, olin äge. Haha, ei tegelt, tõsiselt lahe oli. Ja ma sain tõsiselt lahedaid pilte. Vist. Aga mulle meeldib seeni korjata. Kuigi ma vihkan seeni ja ei tunne ühtki ära. Aga ikkagi meeldib. KUNAGI saate siis seenepilte ka, ausalt.
Eile öösel ma joonistasin hullult ilusa pildi. Vähemalt mulle tundus nii. Ma olin niiii uhke ja olin nii valmis seda blogisse panema. Täna vaatasin, siis oli nagu iuu ei. Ma vannun, et pildid muutuvad öö jooksul koledamaks! Või oli asi selles, et õhtul oli lihtsalt hämar ja ma ei näinud õigesti. :D Vaatan veel üle, äkki saan seda kuidagi normaalsemaks teha ja siia panna.
Ja veel, kas keegi geniaalseid luuletusi tahab siia? Ma pole ikka veel päris kindel, mis nendega teha...


Okei, piinan ennast saksaga edasi nüüd. Die Bundesrepublik liegt mitten in Europa. Haha, kujuneb toredaks. :D

8 comments:

 1. Tere Mannu, pole sind siin ammu näinud. Tegelikult ma pole sind siin kunagi näinud. :D

  Muidugi, mul on ülimalt tore elu.

  ReplyDelete
 2. ...Deutschland grenzt insgesamt an neun Staaten.

  Haigelt ilusad pildid muide

  ReplyDelete
 3. Sie grenzt, mitte Deutschland grenzt! Vähemalt ma olen üsna kindel, et lehe peal oli niimoodi. :D Aga mitte midagi muud ma sealt ei mäleta. Zugspitzet mäletan. Ja Chinsee´d ka. Ja vier Zonen´it ka.

  Aitääääh Liisu. :heart:

  ReplyDelete
 4. Chimsee, kallis Mannu. :D

  Pildidonmõnusad.

  ReplyDelete
 5. Päriselt? Woooops, ma tegin töö valesti ilmselt. :D Tüüpiliselt loll Mannu.

  Aitäääh Päälu.

  ReplyDelete
 6. ma armastan arbuusi, vaarika ja klaveriga pilte lihtsat.. aga tglt.. mis üksikult ütlemist ma ikka teen: MA ARMASTAN OMA TIPSU PILTE!!!!!

  ReplyDelete