October 24, 2010

Anyone who has never made a mistake has never tried anything new

Ma nagu tõsiselt arvasin, et ma saan oma uusi kohvipilte siia panna (mulle paistavad kohvipildid kohe eriti meeldivat :o). Igatahes ma ei saa, kuna ma taasavastasin oma vanad maikuus tehtud pildid. Mul oli siis veel tilluke seebikarp. Aga vahepeal ahistasin ma issi peeglit ja makroobjektiivi, mida kahjuks enam ei ole. Üldse on mul palju sellist jama pildistatud ning ma ei suuda uskuda, kui saamatu ma veel alles 6 kuud tagasi olin. Aga imekombel leidsin ma kogu selle pahna seest ka midagi head. Ja guess what? Ma olen tõsiselt rahul.
Võilillepildid on maikuu omad, ülejäänud on juba minu kalli peegliga tehtud. Lihtsalt... võilillepildid laadisid liiga kiiresti (seda lauset te enam ei kuule!) ning ma pidin midagi muud ka lisama. :)


/ Vaheaeg on jumalast mõnus olnud siiani, see võiks kesta veel ja veel ja veel. Kusjuures, ma SAINGI klaveri veerandihinde seitsme, mis ma ütlesin! Sisimas ma ikka tean, mida ma väärt olen. :D Kuigi õpetaja on endiselt veendunud, et ma pean terve vaheaja tema juures harjutamas käima. Aga sellise sihikindlusega on võimalik kuue aasta jooksul ära harjuda.

12 comments:

 1. Jälle armastan neid pilte NIIVÄGA :D

  ReplyDelete
 2. eem.. mulle.. ka.. nagu.. suht..meeldivad.. võinii :D

  ReplyDelete
 3. Milleks...siis...niimoodi...venitada? :D Ei tegelt, suur aitäh Liisule!

  ReplyDelete
 4. mul oli lihtsalt raske seda välja öelda..

  ReplyDelete
 5. Beauty! Often always say "life is like dandelion fluff, and just blow you have nothing."

  ReplyDelete
 6. Thanks :)
  Hmm... really intresting... and true.

  ReplyDelete