October 31, 2010

Anyone who keeps the ability to see beauty never grows old

Nädalavahetused on kujunenud Mannu ametlikeks fotopäevadeks. Seekord ei teinud ma ka erandit. Põhimõtteliselt oli mul väga old school nädalavahetus. Otsisin välja vana filmikaamera ja vaatasin vanu pilte ja lugesin issi vanu armastuskirju. :) Hmm... "Titanicut" tahtsin vaatama hakata, otsisin isegi vana VHS´i välja (ma loodan, et te veel mäletate, mis see on. See oli ammu-ammu, umbes kolm või neli aastat tagasi veel täitsa in. Igatahes olid VHS´id olemas ammu enne DVD-de hullust.). Üldse on mul palju toredaid VHS-e alles. Enamus on ise peale lindistatud. "Baleriin Angelina" ja "Pipi Pikksukk" ja "Must ja valge koer" ja "Kass Findus" ja "Kodunurgake" Ja "Kipper" ja "Maksikoer Fik(k?)" ja üldse palju sellist veel... mõnus aeg oli. :) Pilt kisub küll, aga sellega on lõpuks võimalik ära harjuda. "Titanicut" ma siiski ei näinudki. Asi on lihtsalt selles, et kui ma kell kaks öösel mõtlesin, et hakkaks nüüd vaatama, avastasin ma, et see film kestab kolm tundi. Nii kaua ma poleks suutnud lihtsalt. Lükkub järgmisesse nädalavahetusse.
Nii, mis veel? Hmm... 1997´da aasta retsepte lugesin ja küpsetasin jõululeiba. Ilmselgelt panin ma liiga vähe jahu, nii et kaks pätsi valgusid plaadi peal lihtsalt ühtlaselt laiali. See oli nagu kandliline pannkook pärast. Aga maitse oli hea, sest ma panin kolm korda rohkem rosinaid kui vaja. Aga seda tegin ma meelega, seda me apsuks ei loe!
Vanu kassette kuulasin (ma sain 8. klassi kirjanduse õpiku plaadi ja kuulasin "Inetut pardipoega" uuesti). See tekti oli... kohutav. :D
Ja lõpuks: vaatasin mingit karukeste powerpointi esitlust, mida Oras meile 6. klassis näitas. Ta saatis selle mulle ka, see on lihtsalt ülifeil. :) Kes tahab, siis ma võin seda levitada.Jürgen Veberi šhow´l käisin ka. Mõnus oli, ta kaotas mingeid torne ja võlus välja lennukeid. Saalis oli 2000 inimest, lõpuks olime mina, mu vend ja veel mingi tilluke poiss ainsad, kes autogrammi küsisid. Sellepärast oli Veberil aega meiega rääkida ka.

*Veber kirjutab autogrammi*
Mannu: "Aitääääääääh"
Veber: "Ei ole ÜLDSE tänu väärt, aitäh hoopis sulle, et sa tulla said. Kuidas etendus muidu meeldis? Oota, ma kirjutan selle autogrammi sulle siia sinisele lehele ka."

xoxo6 comments:

 1. thank you !

  and ah, these four photos... theyre so awesome ! the first and second especialy.

  ReplyDelete
 2. these shots are amazing!
  I love old cameras!

  ReplyDelete
 3. Thank you!
  Yeah, me too. They are just so awesome! :)

  ReplyDelete