October 25, 2010

It is not permissible to know everything.

Kohvipildiiiiiid. :)

Ma olen märganud, et vaheajal kirjutan ma kuidagi tihemini. See on juba mingi... kolmas postitus vaheaja jooksul? Kõva sõna minu kohta. Ma arvan, et sellele leidub ka superloogiline seletus: mul on rohkem aega oma piltidega tegelemiseks. Mitte et mul muidugi palju aega oleks, oh ei.
Üldse teen ma liiga palju kohvipilte. Aga nüüd on VIST kohvipiltidega kõik. Praeguseks. Üks mõte on veel, aga see lükkub edasi. Nüüd hakkan ma hoopis teed ahistama. :D Ma peaksin ema ilmselt kodust ära saatma, tal on valus vaadata, kuidas ma toiduga mängin.
Hetkel mässan oma homsete rahapiltidega. Täna oli mul täpselt viisteist minutit muusikakooli (!) ja trenni vahel, et viiesajase ning viiekümnesega (MA SAIN VIIEKÜMNESE, LIISU!) tegeleda. Masendav. Ma pole tulemusega rahul. Aga kõige hullem polegi. Vist. Aga ma ikkagi ei ole rahul.
10 comments:

 1. 1, 2, 3, 4, 5 meeldivad eriti ;)

  ReplyDelete
 2. Ja teised ei meeldigi?! :D

  Aitääh Liisukene.

  ReplyDelete
 3. the first photo is perfect.

  ReplyDelete
 4. Väga sheffid pildid! Millega pildistad? :)

  ReplyDelete
 5. Aitääh. :)

  Nikon D60 hetkel, oma 18-55 mm objektiiviga.

  ReplyDelete
 6. Absolutely amazing! I love your pictures!
  Thanks to you I'm going to make an afternoon coffee. =)

  ReplyDelete
 7. Yesterday I was here first, and I fell in love! =)
  Beautiful!
  I like when ever you visit my blog .... =)

  ReplyDelete
 8. Thank you soooo much!
  I´ve already visited your blog, it´s awesome. But I just don´t underestand anything. :)

  ReplyDelete