October 24, 2010

Märka mind 2010

MA EI USU SEDA!

1. oktoobril saatsin mõned pildid ühele konkursile ära ja ei vaevunud enam sellele mõtlema, sest ma olin täiesti kindel, et mul mingit võimalust pole. Veel enam, kuna ka fotolaagri tüübid olid sinna oma pilte saatnud. Kammoon, nende kõrval olen ma nagu viieaastane mingi tillukese algelise seebikarbiga.
AGA. Mulle saadeti kutse, et ma tuleks võtaks auhindade loosimisest osa, kuid muidugi oli mul klaveritund. Ja meil oli õpsiga mingi suur tüli ka jälle. Ning ma ikka veel ei arvanud, et ma midagi saan. Niisiis ma ei läinud (parandan: tõsiselt TAHTSIN minna, aga ei saanud).
Aga nüüd ma googeldasin ennast veits ja avastasin, et võitsin oma kategoorias 3. koha. :D Nagu... mul pole aimugi, mida nüüd teha. Hüppasin natuke keset tuba ringi. Emps magas ja isa küsis, miks paremini ei läinud. Rõõmurikkujad.
Ikkagi, ma olen endiselt NIINIINIINIINII excited! Ma ei kujuta ette, kuidas ma nüüd mag... zzzzzzzzzz.


Igatahes. Saavutus: KAKS postitust ühel päeval! Kommenteerige ja olge mõnusad. :)

4 comments:

 1. Ma ka just googledasin ennast ükspäev, 2-3 lehte oli mind ja edasi tuli juba Inno Tähismaa jne.
  Ma tean niiiiii hästi seda tunnet, kui sa oled ise oma kolmanda koha üle üliõnnelik ja see jobu tuleb ja küsib, miks paremini ei läinud :S

  Congratz, xxx

  ReplyDelete
 2. Täna küsis e ka hommikul nii kusjuures. Ja venna tahtis kogu selle jutu peale lihtsalt teada, kus kodujuust on -.- MIKS ma üldse midagi paremat ootasin? Miiiiiiiks?

  Aitäh :heart:

  ReplyDelete
 3. thank you so much !
  .. pity I dont understand one world of your text. :D

  ReplyDelete
 4. You´re welcome :)

  Haha, that´s OK :)

  ReplyDelete