October 12, 2010

We can not stop wishing our wishes

Ma mõtlesin, et ma teen täna veel ühe kastetilkade postituse. Ja üldse panen midagi head ülesse. Tähelepanu, tähelepanu, Mannu veel täiesti avaldamata pildid! :D
Nädalavahetusel midagi väga erilist ei juhtunudki, kui välja arvata see, et ma käisin Kristi pool(tõsiselt awesome), sain oma pildid kätte ja oleksin üleeile öösel võinud äärepealt surma saada. Vaikne nädalavahetus.
Okei. Ma ei saanud tegelikult surma, mis on väga tore. Väga traagilist polnud tegelikult midagi. Mulle lihtsalt kukkus lamp voodisse. Hõõgpirniga, nii et kui see OLEKS tuline olnud, oleks voodi võinud põlema minna. Ja see "OLEKS" oleks võinud väga kergesti juhtuda, kui venna POLEKS kukkunud vinguma, et tema ei saa magada, kui ma lambiga loen. Lamp juba põles, aga ma lihtsalt kustutasin selle ära ning see jahtus kukkumise ajaks ära. Niisiis lamp kukkus voodisse, aga midagi hullu ei juhtunud. Lihtsalt ma keset ööd ei saanud üldse pihta, mida hekki lamp mu voodis teeb. Ma loodan, et te saite pihta, sest mina ise tegelikult ei saanud. :D Põhimõte on selles, et ma olen täiesti elus ja terve. Ja see on tõsiselt tore.


4 comments:

  1. wow mannu, ma laenaks su ämblikuvõrke järgmine nädalavahetus.. maksaks ka muidugi.
    minu aias neid lihtsalt pole. päriselt ka.

    ReplyDelete
  2. Kuule tavai, teeme 500.- per tund, ma viin su sinna Elvasse ja ütlen et umbes kuskil täpselt seal. :D:D Haha, Mannu on kindel, et Pällu saab ka kunagi oma MAKROOBJEKTIIVIGA (L) mingid eluhead pildid.

    ReplyDelete