November 27, 2010

An honest man is always a child

Täna oli pildipäev, mis kujunes ülimõnusaks. Leidsin pildistamise käigus oma "lapiku-asja-mis-objektiivi-ette-käib" ka ilusti üles. Oli umbes kaks kuud kadunud, peaaegu oleksin uue ostnud juba. Nii umbes mõne kuu pärast...
Igatahes. Ma tahtsin teha selliseid hästi nunnusid piparkoogipilte, sellepärast ostsime mulle isegi lumehelbekujulised suhkrukaunistused (?). Neid müüakse ainult Annelinna selveris, ma olen neid umbes kuu aega passimas käinud. Eile ostsime ära lõpuks, kallis oli. Aga pildistamise pärast on Mannu ikka nõus raha ohvriks tooma, eriti emme raha.
Hmm... ja selleks, et ma füüsikatunnis aknast välja vaadates kogu aeg ahastusse ei satuks, läksin täna Tiigi seltsimaja juurde neid punasid lumiseid marju pildistama. Need näevad aknast välja vaadates niiii supermõnusad välja alati, õnneks kasvab see puu Tiigi seltsimaja juures ka. Täna käisin ära, võib-olla ma siis neljapäeval füüsikas ei hakka nutma, kui ma jälle neid marju näen. Kuigi tõenäosus on endiselt suur.


/MUL LÄKS MUUSIKAKOOLIS HÄSTI EILE! Uskumatu! Õpetajale MEELDIS! Ütles, et mul tuleb kohe eriti hästi see Mozarti lugu välja. Ja Arieti ajal ütles, et ma olen tubli! Ning mis peamine: tund lõppes õigel ajal ära ka! Seda pole juhtunud alates... hmm, seda pole kunagi juhtunud. :D Üldse oli eilne õhtu väga-väga super.

Homme on advent. Ma ostsin ekstra JOIKi lõhnaküünla selle jaoks, ülihästi lõhnab. Homme lähen "Potterit" ka vaatama ilmselt, mõnus. :) Ja muidugi loen kohustuslikku kirjandust ja koostan E-raamatut ja õpin ja koon. Aga ma olen rohkemate kohustustega harjunud, kõik on korras.
Pilte tuleb mõni päev juurde kusjuures, lihtsalt arvuti on täna 36576397502 korda aeglasem kui tavaliselt. xx

3 comments:

 1. Every time I come to your blog, as I felt the sweet smell and get a taste for something sweet!

  ReplyDelete
 2. Need pildid on lihtsalt nunnud :D, sööks ära kohe.. jaaaaa ma tahan ülejäänusid ka näha :)

  ReplyDelete
 3. Doty: Well, I´m really glad to hear that... I think. :)

  Liisu: Aitääääh, Mannu eesmärk oligi teha sellised pildid, mida Liisu süüa tahaks. :D Kusjuures, ise ei saanud ma jälle midagi.

  ReplyDelete