November 29, 2010

Money without brains is always dangerous

Olete kunagi keerutanud hularõngast? Lugenud õpikut? Õppinud pähe "Kaunimaid laule"? Laulnud Star FM-ga kaasa seda Coca Cola reklaamilaulu? Valvanud oma väikest õde?
AGA. Olete teinud seda KÕIKE korraga? Järjekordne näide Mannu hullumeelsest mul-on-nii-kiire-et-ma-teen-miljon-asja-korraga elust. Ei, kõige hullem polnudki tegelt. Lihtsalt kahte laulu korraga on raske laulda, vahet pole, kas hularõngaga või ilma. Ja samal ajal tuleb hoida Marii heas tujus ning vaadata, et ma talle peale ei astuks.

Okei, täna ma ei saanud e-raamatu pärast näiteringi minna. Mitte et see mul valmis oleks, oh ei. AGA. Ma sain täna pilte teha kodus natuke, wohoo. :D Uskumatu, praegu pole isegi pildipäev. Kõik sellepärast, et me hakkasime emaga öösel lambist muffineid tegema. Täna nägid need nii mõnusad välja, ma ei saanud neid pildistamata jätta. Valgust muidugi ei ole enam üldse, aga midagi ma vist sain isegi. Hmm... mingi teine kord need pildid. Täna on nädalavahetuse piltide päev endiselt, võib-olla teen ühe postituse nendega veel isegi. Mõnus jõulutunne tuleb peale kui ma neid vaatan. :D

4 comments:

 1. mis asjad need väiksed on, ma ei saa aru.. xD

  ReplyDelete
 2. Ma kirjutasin enne, mingid suhkrukaunistused. :D

  ReplyDelete
 3. ''Ja samal ajal tuleb hoida Marii heas tujus ning vaadata, et ma talle peale ei astuks.''

  ja muidugi vaadata, et issi teda ära ei sööks või midagi muud sellist.


  Jaa mulle meeldivad need pildid ka:)

  ReplyDelete
 4. TÄPSELT, ma lihtsalt ei julgenud sda siia kirjutada!

  Aitäääh. :) Ja muide, sa üldse ei pea neid 3959520+69642245shfdjs superilusaid pilte üles panema, muidu ma lihtsalt... löön su maha või midagi. Need on nagu... WOW.

  ReplyDelete