November 12, 2010

To see things in the seed is genius

Tsau.
Ma pole jälle niii ammu kirjutanud. Tegelikult pole ma terve nädala jooksul kordagi arvtutissegi jõudnud. Kui nüüd välja arvata teisipäevane arvutitund, mis sisaldas miksikesse registreerimist.
Nii tore on jälle oma blogi vaadata. :D Aga täna teen ma kiirekiire postituse, kuna kolmveerand tunni pärast olen juba rõõmsalt klaveritunnis. Ja pärast seda solfis. Ja pärast seda muusikaloos. Kõlab suurepäraselt, ma tean.
Midagi ülierilist pole juhtunud. Vist. Mardisandid käisid teisipäeval, ma natuke piinasin neid. Nad ei julgenud mulle isegi otsa vaadata, laulsid maha. Aga pärast ma ikkagi leidsin neile mingi Pergale šokolaadi, nii et kõik on korras. Ma veel kuulsin pärast, et üks ütles koridoris teisele, et see tüdruk oli küll lahke. Kolmapäeval oli mingi eesti keele asi. Ja klaverieksam. Eesti keele asja tegin ilma rahustiteta ära. Eksamit ei teinud. Neelasin rahusteid, aga kuna ma olin juba enne üliväsinud, jäin sinna tooli enam-vähem magama. Aga närvis olin ikka. Unine JA närvis. Super. Aga ei, ilusa suure kaheksa sain. Täitsa rahul endaga.
Neljapäev oli tore. Kunstitund möödus väga... rõõmsalt.

Täna on vanade piltide päev. Loodusfoto eri, kuna ma pole üldse looduspilte siia pannud. Ja ega ma neid väga teinud ka ei ole enam. Mannust on vaikselt kujunenud still life fotode fänn. Homme on ka fotopäev, Mannu teeb (üritab teha) jälle nunnusid stuudio(LOE: aknalaua-)pilte.

Mannu jookseb nüüd.

6 comments:

 1. I was very flattered when i read a comment from you for my picture!
  Because of praise from the great photographer, I am a current! =)
  I really thank you for the comment!
  I will be happy again someday when you stop!

  ReplyDelete
 2. issand kui ilus see teine pilt on, maris.
  ma armastan su blogi!

  ReplyDelete
 3. Doty: U´re very welcome!
  Aww...you´re so sweet. :) You have many wonderful pictures and I´m going to write you more comments soon. Keep up your good work!

  Pällu: Aitääääh, Mannu armastab Pällu blogi ka väga.

  ReplyDelete
 4. mulle meeldib ka viimane :)
  ja noh.. sama siin kahjuks. ma pole viimasel ajal peaaegu üldse portreedega tegelenud :(

  ReplyDelete
 5. the second one is perfect, but already lots of photos are like that. i love that with cup of tea. these were really original and nice.. :)
  (and sorry for my english. hope you understand.)

  ReplyDelete
 6. Liisu: Aitääh :) TÄPSELT! Ma olen nii... muutuv. Alguses kui ma kaamera sain, pildistasin ma KÕIKE, siis tuli loodus, siis tuli makro, siis tuli still life. Ma ei taha teada, kuhu see edasi läheb.

  Yasmin: Yeah, I know, it´s not very original shot. :) But thanks!
  (No problem :D)

  ReplyDelete