December 19, 2010

All our evil comes from our inability to be alone

Tänase öö unenägu:
Meie klass istus ilusti inglise keele klassis. Ühel hetkel õps küsis, kuidas mul keemiaolümpiaadil läks. Mina rääkisin, et ma ei osanud absoluutselt seda suhkrumolekulide ülesannet. Pällu ja Liisu ka ei osanud. Annabel, kes ise ei osalenud, lahendas selle ülesande meie kõigi ees perfektselt ära ja vaatas meile te-olete-jobud-pilguga otsa. Ühel hetkel Laura ei suutnud seda välja kannatada ja viskas telliskiviga akna puruks. Õpetaja pahandas ja saatis Laura akna alla kilde kokku korjama. Sander hakkas nutma, kuna tal oli Laurast kahju. Varsti nuttis terve klass.

Ma peaks vähem magama. :)
/Kus kõik mu ilusad ja pikad kommentaarid on? Sinu omad ka, Liisu!

10 comments:

 1. Põhimõtteliselt ma ei mäletagi, mida ma viimati nägin, aga ma näen mingeid ajuvabasid unenägusid kogu aeg:D Nagu ükskord ma olin mingi mutant peaaegu:D vähemalt käitusin küll nii. Hüppasin mingile teisele mutandile kaela ja siis hammustasin teda ja hammustasin tüki välja temast otseses mõttes:D Jah, ma olen rõve:D

  ReplyDelete
 2. Ookei, see oli natuke kriipi nüüd. :)
  Minu unenäod on kõik sellised... tobedad, ajuvabad, aga mitte jubedad. Lihtsalt... ilus ja hea nagu roosa mannavaht, aga tobedaks remixituna. :)

  ReplyDelete
 3. No ma räägin, et on:D
  Ma näen kogu aeg hullult õudsaid unenägusid ja vastikuid:D
  ma põhimõtteliselt tunnen ka kõike reaalselt, mis unenägudes on. Kunagi mingi õnnetus juhtus minuga ja siis ma tundsin päriselt ka nagu seda valu ja kui unenäos ma nt nutnud olen, siis on vahel päriselt ka ju:D suht nõme tegelikult:D
  aga mis teha, ma väärakas:D
  Minu unenägudes tavaliselt roosat mannavahtu ei ole:D

  ReplyDelete
 4. Ma nägin kunagi väiksena õudusunenägu. Mingi mereröövel sidus mu kinni ja küsis kurja häälega: "Mis su nimi on?" Ma pomisesin häästi vaikselt. Siis ta vaatas ülbelt otsa ja ma karjusin: "Pedaja. Maris Pedaja". :D:D Muidugi karjusin ma seda ka päriselt ja ärkasin üles ja ajasin kõik teised ka üles sellega.
  Aaa, kunagi ma nägin unes, et tuhkrud ütlesid mulle, et kui ma liigutan, panevad nad mu vangi. Võtin kivikuju, aga ei viitsind hoida ja liigutasin kätt. Nad viisid mu kohe "vangi" ehk siis naabri juurde.
  Sellega mu õudusunenäod ka piirduvad. :)

  Nagu ma ütlesin: roosamanna.

  ReplyDelete
 5. Eriti ägedad unenäod sul noo:D
  Mul on neid liiga palju olnud, et isegi mäletada:D
  Aga muidugi on ka naljakaid unenägusid, neid vb isegi samasugusel hulgal olnud:)

  ReplyDelete
 6. Appi, sa oled nii nunnu. :) MITTE KEEGI teine ei viitsi mulle nii palju kommentaare kirjutada. Jätka samas vaimus, mul pole selle vastu midagi. :)

  ReplyDelete
 7. Tšau, Sa tahtsid koolis seda fotokate videode linkki - http://www.youtube.com/user/DigitalRevCom

  ReplyDelete
 8. Danke schõn, eks ma võtan ennast kokku ja vaatan. :)

  ReplyDelete
 9. Liisu kommentaarid on siiiiiiiiiin!

  ReplyDelete