December 24, 2010

Love is blind

Kõige-kõige ilusamaid jõule teile veelkord. :)

Täna on super päev olnud. Ma sain jõuludeks umm... näiteks ananassi, JOIKi ihupiima, mõnusaid raamatuid, superhea kätekreemi, kaks euro stardikomplekti, trühvleid, makroobjektiivi... MA SAIN MAKROOBJEKTIIVI! Ma ikka veel ei suuda uskuda, see on niiiiii ebareaalne lihtsalt. Ma tunnen ennast nagu ma ei tea, noor ema oma last ohus nähes või midagi. Kui kaamerakott kukub voodil uppi, olen ma juba totaalselt meeleheitel. Ja muidugi käin ma iga natukese aja tagant kontrollimas ka seda. Kui vanad me olemegi? Mõnus objektiiv on muidu, ava on ülisuur, seega teravussügavus on peaaegu olematu. Haha, täna kõndisin jala 5 km Ihastesse, et tee peal pilte harjutada. Täitsa raske on, asuõna!

Üldse on jõulud mõnusad, eriti heaks tegi asja see, et EMTs sai täna tasuta rääkida. Ma rääkisin täna palju, oojaa. Sõnumeid oli ka tore saada, aitäh kõigile. :)
4 comments:

 1. Wow, sa said ikka hullult kingitusi nagu ma välja loen, aga ma ka normaalselt:D
  Oh, sa said ka euro stardikomplektid? Ma sain ka ühe:D
  Ma jagan enda jõulukingitusi ka- ma sain raamatu,pusa,sukad,mütsi (haa, polnud normaalset mütsi enam:D),värvipliiatsid,suure milka šokolaadi,kommi ja vanaemalt saan ka midagi:D
  ilusad pildid + tore, et makroobjektiivi said:)

  ReplyDelete
 2. Tegelt ma sain midagi veel vist, aga ma lihtsalt tahtsin nii muu seas öelda, et ma sain jõuludeks oma elu unistuse. :) Midagi on mul ka veel tulemas, sugulastelt ja sõpradelt ka.
  Kuule, sa ise said ka toredaid asju ma vaatan. Soojad riided on in. :D

  Aitäh sulle, ma olen ikka veel nii-nii õnnelik.

  ILUSAID JÕULE! :)

  ReplyDelete
 3. MANNU SAI MAKRO -.-
  Tegelt ma mõtlesin hullult pika jutu, mida siia kirjutada, aga ofc see läks meelest ära.

  MANNU SAI MAKRO .. vihkan sind..

  ei, aga mul on hea meel su pärast(VÄGA kade olen ka)

  ReplyDelete
 4. MA TEAN, MA EI SUUDA KA VEEL USKUDA.

  Järgmisena küsime issi käest Liisule objektiivi, ta läheb täitsa hullulks. "Misasja?! Said ju alles?" "Eii issi, ma pole veel ühtegi objektiivi saanud" :) Võis siis küsime lumelaua hoopis, Mannu võib Liisuga koos lauatama tulla.

  ReplyDelete