December 24, 2010

We are all old children

PARIMAID JÕULE TEILE KÕIGILE!
Appi, ma olen nii õnnelik, et kool (loe: muusikakool) lõpuks läbi sai. Ma jäin oma tunnistusega ka ülimegasuperhästi rahule. Nüüd tuleb kaks imeilusat nädalat täis kingitusi ja magamist ja vabadust. Ja kuskil lõpupoole trennilaagrit ka.
Igatahes, ma sain isegi jõulukingitused tehtud, ma loodan, et teistele meeldisid. :)
Perele on raskem teha. Aga. Geniaalne Mannu kirjutas igale pereliikmele eraldi viiesalmilise luuletuse, parem oleks, kui nad rahul oleks. Empsile ostsin midagi juurde ka. Ja nüüd millalgi lähen küpsetan muffeneid ka ilmselt, et need öösel kuuse alla panna. Ilmselgelt olen ma kõige jõululisem inimene siinkandis.

Ja nüüd: mul oleks väga ühte jõuluimet vaja. Kallis jõuluvana, palun tee nii, et hommikul ärgates oleks mul üks ilus makroobjektiiv kuuse all! Paluuun.

Täna nägin kaubamajas jõuluvana, korra isegi mõtlesin, et lähen istun juurde ja palun omale kõik need objektiivid ja villad ja fondid tuua. Tema õnneks olid seal väiksed lapsed ees juba, mul ei olnud viitsimist oodata.

Täna käisin õues pilte tegemas üle pika aja, täitsa mõnus udu oli linnast väljas. :)


4 comments:

 1. Aitäh, mulle ka meeldib see kõige rohkem vist. :)

  ReplyDelete
 2. Mulle ka meeldib see keskmine vägavägaväga.
  Mannu jõulukingitus oli ülinunnu :) ja ma ei suuda ikka veel uskuda, et ma jõulukingitused ära unustasin.. igatahes ma tegin midagi, kunagi saad kätte :)

  ReplyDelete
 3. Nii tore, kui Liisule meeldis. :) Mannu kõrvetas ennast selle piparkoogiplaadiga ja lasi sõrmele vett peale ja karjus natuke valust. Vähemalt tuli kingitus südamest. :D:D

  Ma väga ootan Liisu kingitust juba!

  ReplyDelete