December 10, 2010

Young Photographer Of The Year 2010


Põhimõtteliselt mul midagi väga erilist ei ole. AGA. Sellel ülisuurel ülemaailmsel konkurssil oli mu pilt nende kahekümne nelja hulgas, mis ära märgiti. See on vist hea. Ja kuigi ma lubasin Erkile, et kui ma peaauhinda ei saa, siis neljapäeval näitlema ei lähe, on mul ikkagi ülisuper hea tuju. Ja ma olen selle pildi juba siia pannud, aga see on kuskil vanas postituses.

Koolis ma kaks päeva esinemiste tõttu ei käinud. Ma jäin piparkookide tegemisest ilma. :/ Aga ei, kolmapäeva õhtul küpsetasin kodus ise oma ilusate vormidega piparkooke, täitsa mõnus.

4 comments:

 1. Väga tubli, palju õnne! :) Sinu pilte on alati meeldiv vaadata.

  ReplyDelete
 2. Tagant järgi on nii raske kommentaare kirjutada :s
  aga palju õnne :)

  ReplyDelete
 3. Tagant järele on niii raske vastata ka. :)
  Mul oli nagu... mida?! Palju õnne? MIKS?!

  Aga nüüd sain aru õnneks. Haha :)

  ReplyDelete