January 2, 2011

The exit is usually where the entrance was

Ma teen ühe mõnusa postituse enne laagrisse minemist. Ja see postitus ei sisalda ÜHTEGI hiljuti tehtud fotot, vaid hoopis pilte, mis ma joonistanud olen. Ma avastasin, et pimedatel õhtutel on jumalast mõnus joonistada, eriti kui pildistamisvalgust nagunii ei ole. Tavaliselt ma kulutan pildile keskmiselt ühe tunni, rohkem nagu pole vaja. Ja ma ei ole selles hea või mdagi, aga küll ma kunagi hakkan pro´ks ka kui viitsimist tuleb. Praegu tegelen ma hästi palju fotograafiaga ja ma olen sellega ka ülirahul. Joonistamine on nagu hobi selle kõrval. Aga kuna fotograafia on ka hobi tegelikult, on see nagu... hobi-hobi? Igatahes olen ma väga rahul sellega, mis ma teen. Ja ma loodan, et teie ka. :) Kuigi, Laura (Evelin ka?), sa võid nüüd oma jämedat kriitikat minuga jagada, ma täitsa luban.
PS! Pildid ja tekst on väga segamini, sorri. Eelvaates näeb kõik väga super välja. :)
PPS! Nüüd ma teen blogimisega ilmselt laagri tõttu pika vahe, näeme reedel. :)

Ootan teie ilusaid, pikki ja sisukaid kommentaare.
9 comments:

 1. Maris, sa oled tõsiselt andekas meil :)
  Ilusad pildid on, mulle hullult meeldivad viimane ja kolmas.

  Anna andeks, et ma su blogisse pikemat aega jõudnud pole :) Su jõulukaart ripub mu stendil, muide :)

  Ja sa pole siiani minu juurde mandariine sööma jõudnud, neid eriti mahlaseid ;) Aga veel õnneks jõuab :)

  Ja palju õnne makroobjektiivi puhul, armas Mannu! Need lumehelbe pildid olid super.

  Jah, okei, ma nüüd lõpetan :)
  Tsaukisau.

  ReplyDelete
 2. Appi, Pällu, ma oleks oodanud lauset "sa oled andekss" ühksõik kellelt peale sinu. Lihtsalt... sa oled nagu tõsine geenius. :D

  Ei ole hullu, pikad kommentaarid korvavad kõik ära. :) JESS, Mannu pääses ka Pällu kuulsale stendile!

  Küll ma tulen mandariine sööma kui sa uue luu murrad. :D Ei, Pällu luudega on terve 2011 aasta kõik korras veel, Mannu võib niisama tulla. Kusjuures, oma eelmise krõpsu (okei, poolteist krõpsu) sõi Mannu eelmisel aastal Pällu pool, kuna Pällu vägivaldselt sundis. :)

  Ja suuuuuur aitäh veelkord. :)

  xoxo

  ReplyDelete
 3. Oh, täiega vinge, et
  sa lisasid joonistusi. Hoopis
  midagi teistsugust:)
  Minu arust sa oled küll joonistamises andekas!
  Mulle meeldib ka joonistada nagu sa tead, aga
  ega ma ka pro ei ole. :D
  Mul on see ka hobiks pigem. :)
  Aga tekkis küsimus, et mis laagrist jutt
  käib? :)

  ReplyDelete
 4. Hah, laager. Jess. :D Veab sul kuule. Ma elan sulle kaasa ja vaata, et sa elusana tagasi tuled. :D

  ReplyDelete
 5. Merleen: Oh, tore et sulle meeldib. :) Ma ei teadnud, kas ma julgen neid lisada, äkki teistele ei meeldi jne. Haha, ütle jah, et sa pro pole, ma ei usu. :) Ja jutt käis ujumislaagrist, kust ma nüüd eluga tagasi olen. Varsti tuleb postitus ka. :)

  Ragne: Olen täiesti elus! :D

  ReplyDelete
 6. Thank you !
  And all the best in 2011 .)

  ReplyDelete
 7. Woooow, tõeliselt hästi joonistad:)!

  ReplyDelete
 8. See pole võrreldes mu klassiõega MITTE MIDAGI. :)

  ReplyDelete