January 1, 2011

HAPPY 2011


KÕIGE ILUSAMAT, TOREDAMAT, MÕNUSAMAT JA KAUNIMAT UUT AASTAT TEILE KÕIGILE!

Nii, nüüd ma üritan teha ilusa kokkuvõtte oma ilusast 2010´st aastatst. Ma olen teinud väga palju toredaid asju ja see kõik oli lihtsalt super. Nii.

Jaanuar- talvelager. 20. veebruar- minu ilus 14. sünnipäev. 27. märts- me võisime kooliteatrite festivalil esimese koha ja samal päeval sai Liisu moekesel 2. koha. Mingi aprillipäev- mind märgiti ära "Looduse Aasta Fotol", käisin Nokia kontserdimajas auhinnal järel. 11. aprill- meie perre sündis väike Marii, kes on lihtsalt supernunnu (ma pole ikka veel temast pilte üles pannud. Ausõna, ma parandan ennast). Kunagi aprillis võitsin ma Cinamoni fotokonkursil 1. koha, minu pilt pidi pääsema ajakirja "Cheese". See pole ikka veel ilmunud! Klassiga käisime Lätis. Hakkasin edendama oma luuletaja annet. Kunagi käisime näiteringiga selle kooliteatrite festivali asjus Tartut ka esindamas, hästi läks. Hmm, siis ma tegin blogi endale. Hakkasin kasutama issi peeglit ja avastasin, et mu tilluke digikas on lihtsalt hale. Klaveris sain esinemise eest üheksa ja õpetaja oli minuga rahul & tegi mulle kalli (!). Juunis sain omale Nikon D60-ne, sellest hetkest saati on mu elu super olnud (ja samal päeval võitis Liisu ühel konkursil 3. koha). Mu suvi polnud KORDAGI igav. Ma sain palju uusi toredaid sõpru. Ma küpsetasin suvel piparkooke. Sõitsin busiga üksinda sugulaste poole, nad enamuses ei teadnud mu tulekust midagi. Tegin palju suviseid pilte. Käisin trennilaagris. Emaga küpsetasime öösel muffeneid ja vaatasime filme. Puhkasime perega Roostal, kus ma PEAAEGU sõitsin jalgrattaga mööda mereriba päikeseloojangusse. Käisin TARTUFFil ja tivolis. Enne kooli käisime Johannaga Tallinnas, was nice. Muusikakoolis oli (ja on edaspidi ka) Katariina kõrval muusikaloo tunnis F. Liszti taustal täitsa tore oma supervõimetest ja ideaalmeestest rääkida. Koolis osalesime mingil Saksa powerpoint´i tegemisel ja võitsime Saksa viktoriinil 1. koha. Kässa õps ütles, et mul on väga super huumorisoon, kuid ma pean sellega ettevaatlik olema. Samal ajal kirjutas ta mulle lambist viisi. Võitsin "Märka mind" konkursil 3. koha, auhinnaks sain Ripsiku pildistamisõpetuse. Käisin fotolaagris, sain kastepiiskades ämblikuvõrku pildistada. Kristi pühendas mind ühte asja. "Young Photographer Of The Year" konkursil märgiti ka mu töö ära. Näiteringiga esinesime Lille jõulumal, st puudusime palju koolist ja saime palju šokolaadi. Auras laulsin duši all, lõpuks. Mul on siiani olnud super tunnistus, viimati olid mul kõik viied ilmselt... neljandas klassis? Sain palju ilusaid jõulukingitusi, mõned on ilmselt veel tulemas ka. :)

Ilmselgelt olen ma midagi väga tähtsat ära ka unustanud, aga rohkem mu mõistus ei haara hetkel.

Ahjaa, KÕIGE TÄHTSM: Jõululaupäeval, 24. detsembril, läks täide minu elu-unistus. Ma sain makroobjektiivi! Ma tõesti ei tea, kuidas ma võisin selle ära unustada. :D See on ju kõigest... mu elu mõte.

Ikkagi, ma loodan, et 2011 tuleb veel säravam, ilusam, meeldejäävam ja sündmusterohkem, meil kõigil! :)
Pildid on lihtsalt suvaline valik kogu mu avaldamata piltide hulgast, nautige!

2 comments:

  1. HEAD UUT AASTAT ja megailusad pildid as usual :D

    ReplyDelete
  2. HEAD UUT AASTAT SULLE KA, ma väga tänan. :) Sa totaalselt made my day. :)

    ReplyDelete