January 12, 2011

The idle always have a mind to do something


Lalalaa, ma peaks oma meile tihemini lugema, sealt leiab nii toredaid asju. Täna ma sain šoki, kuna mulle kirjutati ja paluti vastata küsimustele ja saata veel enda tehtud kõige südamelähedasem pilt. Taheti teha intervjuusid noorte loodusfotograafidega, et seda kõike nende vaatenurgast näha, win. Kuigi mul pole aimugi, kust nad mu nüüd välja googeldasid. Nädala aja pärast läheb intervjuu ja särkvärk minuga ühte fotoblogisse üles ilmselt, siis saadan lingi ka. :)

Igatahes, kool on täitsa üleelatav. Ma ei saa lihtsalt aru, kuidas õpetajad minu pärast veel kaklema pole läinud. Keemias: "Maris, sina lähed ka linnaolümpiaadile." Matemaatikas: "Ahjaa, Maris, laupäeval on linnaolümpiaad, ole kohal". Eesti keeles: "Linnaolümpiaadile lähevad... Maris ja Paula. Koolisisesele ka!". Saksa keeles: "Maris, harjuta ja korda siis, varsti on olümpiaad". Muusikas: "Maris, tule ja laula direktori vastuvõtul. Ma kusjuures mõtlesin, et paneks su kevadkontsertil ka duetti laulma". Isegi lastekooris: "Maris, sina ja Anni laulsite täna eriti hästi, blablablablablaa". Masendav.

Igatahes, täna jäi klaver ära ja see on ülimalt awesome. See tähendab, et Mannul oli poolik fotopäev, juhuu.

PALJU ÕNNE SÜNNIPÄEVAKS, LIISU! JA NATUKE HILINENUD PALJU ÕNNE SÜNNIPÄEVAKS, MARII!

4 comments: