January 14, 2011

If you tell the truth, you don`t have to remember anythingTsauki. Mul on täna mitu juttu:

1)Ma ei suuda ikka veel uskuda, millise jama ma endale näiteringis kaela tõmbasin. Hea asja ringis rääkisin oma järjekordsetest fotosaavutustest ja kuidas see kõik siis lõppes? Aulit hakkas asi huvitama ning ta lubas korraldada kohtumisõhtu. MINUGA. Nagu... kohtumisõhtutel käivad tavaliselt mingid tuntud näitlejad oma toredast elust rääkimas, peavad pikki kõnesid ja vastavad küsimustele. See tähendab, et see on selline üritus, kus keegi kohal käia ei viitsi. Ma ei taha, ma ei taha, MA EI TAHA seda teha. Põhimõtteliselt ma peaksin teistele toredatele inimestele oma pilte näitama ja juttu juurde rääkima ja küsimustele vastama (kindlasti keegi küsib ka midagi). Korraks tundus see mõte mulle juba hea, aga... EIEIEI, unistage edasi, ma ei julge. :)

2) Ma õppisin saksa tunnis tänu Kristile ja Paula Johannale mingi plaksutamise kombinatsiooni ära, see on niiiii lahe. Ma olen terve õhtu perele sellega närvidele käinud.

3) Me issiga kujundasime täna Ihastest koju sõites linna natuke ümber. Kujutage ette, et Tigutorni asemel seisab seal Eiffeli torn. Vanemuise asemel on see kuulus Sydney ooperimaja. Valget värvi Eedeni asemel on hoopis White house. Eedeni ristmik on 5th Avenue. Annelinna jätaks üldse mängust välja. See kollane sild seal Eedeni kõrval on see kuulus punane sild sealt "Lastega kodus" saatest. Anne kanal on kuulus Baikali järv. Emajõgi on Amazonas. Atlantise park on troopiline vihmamets. See saareke seal botaanikaaia keskel on Madagaskar. Mina ei ela Kivi tänaval, vaid hoopis Stone streetil. Pikk tänav on Long avenue või midagi sellist. Meie maja asub otse Broadwayl. Kuskil Toomemäe kandis on Hollywood. Aura keskus oleks meie oma tilluke Hawaii. Comarketi külmlett oleks ehtne Itaalia pitsarestoran. Kalevipoja kuju oleks Vabadussammas. Peetri kirik oleks Jumalaema kirik Pariisis. Tartu ülikool oleks Yale või Harward või midagi sellist.

Pärast seda ettekujutamist tundus Tartu veel pisem ja armetum kui tavalselt. :)

4) Täna oli fotopäev, ma nägin vaeva ja tegin ühe suvalise moosipurgi hästi ilusaks.

5) Viimane kroonide päev, tere tulemast, eurod. :)

5) Homme hakkame Kristi ja Lauraga selle kunsti fotokonkursi jaoks pilte tegema, ma niii väga tahaks midagi lahedat saada.

7) Mul saab varsti "Maailmalõpu" luuletus ka valmis!

4 comments: