January 18, 2011

Sometimes you have to be silent to be heard

http://7vaadet.blogspot.com/2011/01/maris-pedaja-seitsme-noorpiltniku.html - minu intervjuu, lugege :D (Sorri, ma ei ole hetkel suuteline seda linki normaalselt panema, te peate copy-paste tegema, haha).
Ma ise kusjuures pole julgenud seda läbi lugeda. Ma olin seda kirjutades lihtsalt nii noor ja loll.... okei, ma saatsin need vastused ära kolm päeva tagasi. :) Aga ikkagi, mina seda lõpuni ei loe!

Ma tegin tegelt postituse, et teatada, et minuga on ikka kõik korras ning midagi hullu pole juhtunud. Ma niiii väga olen tahtnud oma uusi ägedaid pilte siia lisada, aga ma ei saa seda teha mitte enne homset. Homme õhtul teen mõnusa pildipostituse, ausõna! Ma juba nii väga ootan seda, ausalt. Elu ilma blogita on olnud... kohutav. Okei, tegelt on väga palju toredaid asju juhtunud.

Ahjaa, tänase päeva tipphetk:
Nägin Auras Gerly Padarit, kes hallide juustega nägi niiii võõras välja.

Koolis oli ka naljakas, eriti enne mata tundi. :D:D

Head ööd

No comments:

Post a Comment