January 7, 2011

When the heroes go off the stage, the clowns come on

Tsauki.

Ma olen laagrist tagasi ja täiesti elus. Ja mis ma öelda oskan? See oli lihtsalt ülisupermegahüper. :) Nii palju nalja sai lihtsalt. Hmm... mingit mündimängu õppisime, mis köitis kogu tähelepanu, kuigi see oli suhteliselt valus. Kaarte mängisime ka, palju. Suusatasime ja uisutasime ja mängisime bowlingut.
Eilne öö oli ülimõnus. Mängisime seitsmekesi tõde ja tegu, aga huvitavat veriooni. See tähendab, et küsimused olid stiilis "Kui sa oleksid vaene, kas sa läheksid prostituudiks?" või "Kui sa oleksid üks päev nähtamatu, siis mida sa teeksid?" või " Kui sa olesid Jumal ning saaksid maailmas ühte asja muuta, mis see siis oleks?". Põhiliselt olid kõik küsimused muidugi minu poolt välja mõeldud. :) Haha, see oli hea, kui ma küsisin "Millise omaduse sa minult endale võtaksid?" ja Kätlin vastas: "Sinu naha". :D:D
Varsti hakkasime tõdede asemel tegusid tegema, see oli veel naljakam. Teod olid alguses stiilis "Kalla morsi sisse soola ja joo ära" või "Mine baarileti juurde ning küsi, mis aasta praegu on" või "Jookse lumes ümber Ericu auto kolm tiiru" või "Laula midagi" (Ma laulsin ka, mul kästi Superstaari-saatesse minna :D). Lõpuks kiskusid teod muidugi väga ära.
Siis tuli Mannul geniaalne mõte. Ma ütlesin ühele, et ta näitleks seda, kuidas ta kiviga vastu pead saab ja ära sureb. Joonas näitas selle ette ka ning me hakkasimegi mingeid näidendeid tegema. Jagunesime gruppidesse ja mõtlesime kahtlaseid teemasid välja. Vahepeal käis baaritädike meid vaatamas ka, ta suht naeris kui Kätlin kahvliga Johannat tappis või mina Oprah´t järgi tegin. Joonasega tegime korraks top shopi reklaami, mis oli täielik success. Reklaamisime ukselinki ja improviseerisime kõik välja, see oli nii naljakas. :) Teistele ka väga meeldis meie reklaam, vähemalt nii nad ütlesid. Ja siis mulle väga meeldis see näidend, kus Johanna Joonase maha jättis, see oli nii mõnus.

Üldse, eile oli täielik super päev (öö). Tegelikult oli kogu laager väga super, mina olen igatahes väga rahul.

Pilte ma seal ei teinud, sorrrrrri. Ma ei julgenud oma kallist Nikon D60´t ja makroobjektiivi kaasa võtta lihtsalt, aga oleks pidanud. Seal oli niiiii ilus valgus ja kõik. Ma lähen sinna kunagi tagasi pildistama, ausalt!


No comments:

Post a Comment