February 6, 2011

Everything you can imagine is real
Kuidas käib Mannu keldris?

Ma pidin üles tooma ühe ämbritäie kartuleid ja natuke mustsõstramoosi. Nii. Ma võtsin igaks juhuks kaks ämbrit kaasa ja läksin alla. Mässasin ja laamendasin kümme minutit keldri uksega, no ei tulnud lahti. Lõpuks pääsesin kuidagi sisse ja kaotasin täielikult aru. Toppisin kaks ämbrit kuhjaga kartuleid täis, nii igaks juhuks. Otsisin keldrist kilekotte või midagi, kuhu moosid ära mahuks. Nii,
mustsõstramoos. Kas kahest purgist piisab? Ei tea... võtan äkki rohkem. Oota, siin on veel mustsõstra-vaarikamoos, see on ju parem! Ma võtan seda ka kaks purki! Hmm... ploomimoos. Meil on ploomimoosi? Ma PEAN selle üles võtma. Appikene. Aprikoosimoos. Oh, seda ju tegime suvel, see oli niii hea. Kas ma õunamoosi peaksin ka võtma? Oh, siin on veel mingi õuna-astelpajumoos, võtan kaasa. Nii, kas salatikurki ka võtame? Ikka, milles küsimus. Kas ühest purgist piisab? Hästi ei usu... Oh, juua on ka ju vaja võtta! Punasõstramahla. Kas ma võtan selle väikese purgi või selle ülisuure? Muidugi ülisuure! Aga äkki võtaks selle teise ikka ka?
Kui ma lõpuks keldrist oma kahe suure ämbriga ja moosi/mahla/kurki pungil täis kilekotiga tagasi sain, oli ema tõsises šokis.

Järeldus: Ei lase Mannut enam mitte kunagi keldrisse.

Tegelikult ma tahtsin teha hoopis faktipostitust, umbes nii, nagu Paula neid vahepeal teeb. Äkki ma hakkan tegema hoopis niimoodi, et panen igasse postitusse viis fakti enda kohta? Ma üritan midagi põnevat välja mõelda. :)

*Ma armastan fotograafiat

Okei, üritan paremini ja huvitavamalt. :)

*Ma vihkan raamatute/ajakirjade sirvimisel seda, kui ma ei leia kohe leheküljenumbrit üles. Vahel on see all keskel, vahel all ääres, vahel üleval ääres. Vahel on see üldse kuskil lehe servas. Ja vahel on see mingi imeliku fondiga või liiga hele. Või just liiga tume ja kaob teksti/pildi sisse ära. Ja vahel seda mõne lehekülje peal ei olegi. Masendav.
*Ma vihkan seda lühikest hetke ujumistrennis, mil ma tean, et kohe-kohe hüppan ma pea ees jääkülma basseini. Sees olles pole enam kunagi nii hull.
*Ma armastan seda, kui ma hommikul ärgates avastan, et keegi on kallanud purki uue müsli, külmkapis on kirsi joogijogurtit ja minu punane lemmikkruus seisab kapis puhtana kõige esimeses reas.
*Vahepeal ärkan ma keset ööd üles ja koperdan oma roosa kaustikuni, et sinna mõni fotomõte üles kirjutada. Ma olen isegi kaustiku kaissu võtnud, kuna ei viitsinud tagasi viia.
*Ma tahaks tagasi seda lõbusat aega, mil mul veel iga postituse all keskmiselt viis kuni seitse kommentaari oli. VIHJE! :)

xoxo

10 comments:

 1. mul on selline küsimus, et kõik need toidud, mida sa pildistad - kas sa küpsetad need pildistamise jaoks või lihtsalt meeldib sulle küpsetada ja siis pildistad ka?
  eh, ma tean, et veider küsimus, aga ma olen selle peale juba mitu korda mõelnud.
  ilusad pildid! :D

  ReplyDelete
 2. Haha, sinu keldriseiklus ajas mind nii naerma. Hea, et oma blogiga tuju rõõmsaks teed. :)
  Aga no pole ju kurta millegi üle, said keldrist nõutud asjad kätte pluss palju palju rohkemgi. :D
  Ma vist ei oskaks keldris midagi peale hakata, ma ei leia seal kunagi midagi üles. :D
  Fakte ootan ma ka rohkem!
  Nii huvitav lugeda. Just see lk numbrite asi oli huvitav heas mõttes. :)
  Ja olen su blogi jälginud kogu aeg, kommentaare pole kirjutanud, aga ma üritan edaspidi. :)
  Nii head fotod ka! :)

  ReplyDelete
 3. k3iti: Hea küsimus. :) TEGELIKULT ma teen kõik need toidud ainult pildistamise jaoks. Enamasti ma ei viitsi/taha/jõua neid isegi ära süüa, annan teistele.Toitu on lihtsalt nii-nii mõnus pildistada minu meelest, tuleb kohe selline mmmmmmmmmm tunne peale. :)

  Merleen: Oh, see on väga super, kui ma kellegi naerma suutsin ajada. :) Ja see on veel rohkem super, et sa ikka mu blogi oled lugenud, mina olen sinu oma ka. :) Hästi-hästi palju suuri aitäh´e! :)

  ReplyDelete
 4. tead mis, mees, ma armastan sinu pilte (tegelt ma tean, et sa tead seda;)) ja eriti armastan seda kaartide pilti, mis siin on. :D sest (I) armastan ma kaarte;) jaaah, meie kaardimängud Matkas ;) ja siis tuleb tuulepoiss ja viib pooled kaardid ära. :D eijahh.. :D mälestusi sinuga on;) ja ma loodan, et tuleb juurde ;) (parim mälestus siiski on lakas kell kaks vastu korstent jooksmine) ;) :D

  ReplyDelete
 5. tee suurest reast pilti ;) (risti: äss, kuningas, emand, poiss, kümme) ;);) see tuleks äge;) ma ise ei hakka üritamagi. ;) :D

  ReplyDelete
 6. Keith: Awwwwies, hästi suur aitäh. :) Ma luban, et ma teen sulle ükskord selle kaardipildi ja selle žetoonipildi ära, ma pean lihtsalt välja mõtlema, kuidas. :)

  ReplyDelete
 7. Yes, yes again perfect pictures!
  You're a photographer?
  I have a surprise for you! =)
  I put a blog on the compiler.
  so I can read my articles:)
  You'll find it above the header.

  ReplyDelete
 8. Thank you so-so-so much! :) No, I´m not a photographer, I´m only 14 years old. :D:D But I´m going to be. I THINK.

  Oh, that´s just soooo cool. :)

  ReplyDelete
 9. and those pictures you're doing?=)

  ReplyDelete