February 28, 2011

Science is always wrong. It never solves a problem without creating ten more.Eile öösel vaatasin vanu slaide, mis olid ülinaljakad. Lasime pimedas selle vana masinaga neid pilte valge lina peale, kuna mu vanaisa oli kunagi fotograafiaga tegelenud. Täitsa osav oli, lihtsalt mõni pilt oli nii-nii naljakas. :)

Nii. Üks pilt oli selline, kus oli hästi palju sugulasi koos. Enamus seisid tagumises reas, ees kükitasid minu pisikene onu ja veel mõned. Igatahes, minu pisikene onu nuttis/vingus mingi asja üle, üks naine pahandas ja noomis teda. Kaks tšikki esimeses reas üritasid kaamerasse naeratada ja ei teinud sellest väljagi. Tagumises reas seisis üks naine, kes oli oma pea käte taha peitnud, umbes ma-ei-tea-kes-te-kõik-siin-olete nägu tehes. Tema kõrvalolija vaatas minu väikest onu ja seisis käed puusas. Kolm naist üritasid vaadata kaamerasse. Paremalt pool oli küljega üks mees, kes ilmselt kõndis pildile alles. Võimas. :D
Järgmine pilt. Ma arvan, et mu väike onu oli minema lennanud, sest terve esimene rida vahtis taevasse ja mu onu oli pildilt kadunud. See, kes enne oli enda nägu peitnud, polnud ilmselt midagi näinud ja peitis ennast edasi. See onuke oli lõpuks pildile jõudnud ja naeratas nüüd kaamerasse. Ülejäänutel olid silmad kinni.
Hahahaa, see oli palju toredam kui "Eesti otsib superstaari", ausalt. :)
Ja ma ju ütlesin, et ma ei saanud fotopäeval häid pilte!Head veebruari lõppu, varsti tuleb KEVAD! :)

6 comments:

 1. ja ma ju ütlesin, et sa ei oska halbu pilte teha. xD :D

  ReplyDelete
 2. Nalja teed? Need on kohutavad. :D:D

  ReplyDelete
 3. ei, ma ei ole nalja teinud. aga lubage naerda. xD :D kohutavatest piltidest on asi ikka vääääääge kaugel. :D naagu päriselt. :D

  ReplyDelete
 4. Keith! Sa ei pea viisakas olema, ausalt. :) Mu pildid lähevad talve jätkudes aina halvemaks ja ideedevaesemaks. Aga SUVEKS on mul ülipalju mõtteid, siis läheb kõik ülesmäge tagasi. Ma loodan. :)

  ReplyDelete
 5. neil pole praegu ka midagi viga. ;)

  ReplyDelete
 6. Kui sa neid mu suvistega võrdled (mida ma veel teinud pole), märkad kohe suurt vahet. :D:D

  ReplyDelete