February 27, 2011

We must believe in luckMa olen juba päris pikka aega arvanud, et ma elan totaalselt valel pool jõge. Ausalt. Kõik, absoluutselt KÕIK toimub teisel pool. Ma käin teisel pool jõge ujumistrennis. Ma käin teisel pool jõge muusikakoolis. Näitering on teisel pool jõge. Oma kalli kassi sain seitse aastat tagasi Paula käest, kes elas tol hetkel teisel pool jõge. Oma esimese kaamera sain Lõunakekusest, mis asub teisel pool jõge. Üldse asuvad kõik poed teisel pool jõge. Ja mõlemad kinod ka. Vaatamisväärsused, nagu Toomemägi ja raekojaplats, on teisel pool jõge. Kesklinn on teisel pool jõge. Treffner on ka teisel pool jõge! Ja teate mis? Ka Saksamaa, Prantsusmaa ja Itaalia asuvad sealpool... Ainult mu kool on siinpool, kas pole mitte irooniline? Ja Annelinn ka, jess!
Täna pidin kõndima ühte kohta, otse loomulikult asus see TEISEL POOL JÕGE. Kõnnin, kõnnin, kõnnin sillani. Sest muidugi ei saa mina minna igale poole otse nagu normaalsed inimesed, ma pean pidevalt üle silla kõndima. Nii, jõuan sillani, kõnnin üle ja... DAMN, see oli vale sild! Mismõttes? Ma olin õigest juba mööda tulnud ning sattusin valele sillale. Nii minu moodi lihtsalt.

Eneli pidas sünnipäeva eile, palju õnne tagant järgi! Käisime kinos, JÄLLE. "Mina olen number neli" - see oli niiiii naljakas lihtsalt. :D:D Tegelikult oli see mingi täielik action, aga me Lauraga naersime suht iga koha peal. Isegi Kristi naeris, kuigi ta väga üritas tõsist nägu teha. Eriti hea oli koht, kus mingid Voldemorti-sugused maskeerisid ennast ära ja läksid poodi. Müüja küsib: "kilekott või paberkott?". Voldemort teeb sellist korisevat kurguhäält vastu. Hahahahaa. :D Ei, hea film oli tegelt, mulle väga-väga meeldis.

Täna oli mingi fotopäev, aga ma ei saanud midagi väga head ja ei viitsi seepärast neid pilte arvutisse laadida. Vanad pildid, sorri. Noh, nädal aega vanad. Kevad võiks kiiremini tulla, ma oleksin väga õnnelik.

2 comments:

  1. mai saa sellest roosipildist (alumisest) üle.. tõsiselt nagu.. :D

    ReplyDelete
  2. JESS! Siis on postitus korda läinud :)

    ReplyDelete