March 8, 2011

Character is destiny


HEAD NAISTEPÄEVA KÕIGILE!
Ja head vastlapäeva ka.

Igatahes. Ma peaks näiteringist ära tulema, saan veel lapsepõlvetrauma seal. Nagu... ma arvasin, et sellest suudlusstseenist asi enam hullemaks minna ei saa. EKSISIN. Saab küll, kõvasti! Auli seletas meile väga segaselt, milline see näidend enam-vähem tulema peab. Ja siis me tegime etüüde. Väga palju väga kahtlaseid etüüde. Pmst on nii, et ma vist pean seal mingi plika olema, kes läheb lossi järgi sellele tšikile, kes läks sinna lossi järgi oma kassile. Siis peavad valvurid mu kinni ja ahistavad natukene. Auli käskis päriselt ka teha näidendi sellest, kuidas mind vägistatakse. Marilind ja Tõnis vedasid mu kuhugi lava taha, siis me kolistasime ja tegime mõnusaid häälitsusi ning ma natuke nutsin ka. Tagasi tulles kohendasime riideid. AGA. See läheb veeeel hullemaks. Siis tormab kohale Roderik, päästab mu ära ja tuleb uuesti kohmakas musi-musi stseen. Miks mina, MIKS?
Ei, esmaspäevane näitering oli muidu väga naljakas, kilkasime ringi ja Auli vaatas meid väga meela pilguga. :)

Koolis oli kõne ka, mul on tunne, et Pärlinile isegi väga meeldis. Mul endal oli küll jumalast huvitav teha seda. Aga mõned leidsid, et internetis on see olemas juba ja blablablaa. Ma ausõna tegin ise! Aga tegelikult on väga hea, et see interneti värk välja tuli, kuna nii ma ei pea minema kõnevõistlusele. Juhuu, rohkem fotopäevi mulle. :)

Täna oli solfitunni asemel naistepäeva kontsert. Alguses olin ma täiesti sillas sellest, jess, kontrolltöö jääb ära. AGA. Nad esitasid neli pala. Kõik olid vähemalt 20 minutit pikad. Seal läks üle tunni, normaalne solf oleks pidanud 45 minutit kestma. Kui nad lõpuks lõpetasid, plaksutasime viisakalt nad lavalt ära. Nii, tulid lavale tagasi. Õppealajuhataja andis lilled neile, tänas neid ja värkisärki. JA SIIS OTSUSTASID NAD, ET TEEVAD VASTLAPÄEVA PUHUL VEEL ÜHE LOO. Mismõttes? Ma olin nii vihane, hoidsin vägisi silmi lahti seal. Mida? Mida? MIDA? Tšaikovski ikkagi, juhuu. Tegelikult olid nad osavad, lihtsalt ma olen liiga hukas, et seda mängimise ilu mõista. :)

HOMME ON FOTOPÄEV! Kui veab.

2 comments:

  1. Omg, seda näiteringi teemat lugedes jäi mul suu lahti. Tõsiselt imelik, st haige on see ju. :D
    Appi, ma mingi põgeneks sealt kohe, kui mingit sellist jura peaks tegema. :D

    ReplyDelete
  2. Hahahaa, sa võid vaheaja viimasel päeval meie näidendit vaatama tulla. :D:D

    ReplyDelete