March 25, 2011

If you can count your money, you don`t have a billion dollarsSajas postitus! Wohoo, juba? Tegelikult on mul natuke salvestamata drafte ka, nii et päris sadat postitust te veel lugeda ei saa. Ikkagi! Numbrite järgi on kõik õige. Niisiis. Palju õnne, Mannu blogi! Varsti kukub mu blogi esimene aasta ka kusjuures, lihtsalt teile teadmiseks. :)
Vahepeal... olen käinud palju-palju näiteringis. Just nüüd, kus ma juba lootsin, et ÄKKI jääb suudlusstseen ära, tegi Auli asja veel hullemaks. Ja ma avastasin, et ma ei oska enda rolli mängida. ÜLDSE. Aga elame üle, keegi peabki ju see kõige halvem olema. :)
Pilte olen ka teinud. Ma ei mõtle hetkel neid, mis selles postituses on. Mkmm, mul on ägedamaid ka, ausalt! Tänased pildid on veel Saksamaaga seotud. Üks pilt Starbucksist ja üks mingist osast asjadest, mis ma kokku ostsin. Aga täna oli pooleldi fotopäev, jäin täitsa rahule. Varsti laen need pildid arvutisse ka, ma loodan, et need ei ole arvutis koledamad kui kaameras.
Maganud olen. Aga ma olen endiselt nii-nii väsinud kogu aeg. Reisiväsimus + veel välja magamata kooliväsimus + normaalne väsimus + algava kooliveerandi väsimus + lumise kevade masendusväsimus + näiteringiproovide väsimus + klaveriväsimus. Eile sain kell kolm öösel tuttu, vedas. Üleeile kell seitse hommikul alles, wohoo. :)
Trennis käisin ka. TÄIESTI ÜKSI! Noh, ujusin üksinda rajal. Kõrval oli mingi neli üheteistaastast poissi. Mingi hetk tulid hullult treenitud kahekümnendates mehed minu rajale ujuma. Kui ma Ericult küsisin, et "Eeee... äkki ma peaksin kõrvalrajale eest ära minema?", vastas ta, et "Ei, ei, ei. Kõik inimesed, kes siin rajal ujuvad, on oma koha auga välja teeninud. Siin ujuvad ainult prod". Ja kui minu reaktsioon oli muidugi "MIDA? Aga mis ma siin teen siis?!", vastas ta "Sina oskad ujuda ning oled raja boss. Neil pole mingit kobisemist!". Wohoo, uhke tunne tuli. :) Lõpuks avastasin, et olen enam-vähem sama kiire kui nemad, haha.
Klaverit olen ka natke puudutanud. Aga mul on terve kuhi asju vaja mängida, ma ei oska endiselt mitte midagi. Heliredelid on enam-vähem juba, aga muu on kõik... MASENDAV.

4 comments:

 1. wohoo, jõuad järgi mulle varsti. ;) "322 Posts" tuleb ära küll. ;) 9. jaanuar 2009 oli esimene postitus mul.. :d küll sa järgi jõuad. ;);) :D

  ReplyDelete
 2. Eeemm... noh, sinna on üle kahesaja postituse aega, I DON`T THINK SO. :) Ma ei ole nii osav blogija kui sina :D

  ReplyDelete
 3. mina ja osav.. hahaa.. sul on sisukad postitused.. ma panen mõttetuid mingeid lauseid ainult jms.. :D

  ReplyDelete
 4. Minul?! SISUKAD? Kammoon, ma kirjutan sellest, kuidas ma keldris käin. :) NII ET EI OLE MIDAGI!

  ReplyDelete