March 26, 2011

It isn`t enough for you to love money - it`s also necessary that money should love you.Kui ma kell 17.35 näiteringi jõudsin, olid tunnid juba ala... okei, midagi polnud veel alanud tegelt. Käis sagimine ja riietumine ja muu selline värk. Muidugi saime ka pommuudise: Roderik on haige ja ei esine homme. MISMÕTTES? Ma pean Henriga (ma ei tea, äkki ta on y-ga?) neid kahtlaseid stseene tegema, eieieieiei. Mitte et ma neid üldse teha tahaks, aga no kammoon! Miks just mina? MIKS?
Muidu kestis näitering kokku umbes 3,5 tundi, mu pea valutas terve see aeg. Not good. Lõpuks saime kava vist isegi enam-vähem kokku, aga enamus inimesi oli selleks ajaks juba ära läinud. Niisiis homme hommikul alustame nullist jälle. Mitte et me homme pärastlõunal esineks, mkmm.

Kui ma kell kümme läbi koju jõudsin, olin täiesti läbi. Ja palju ma klaverit jõudsin harjutada täna? NAERUKOHT. Hommikul mängisin kaks heliredelit korra läbi, see on ka kõik. Jah, klaveris läheb mul hästi, ei saa kurta.

PS! Empsile toodi sünnipäevaks kümme valget tulpi, mis on oma värvi muutnud. Kui ma neid pildistasin, olid need veel heleroosad. Nüüd on nad täiesti tumeroosad, peaaegu punased. MIS TOIMUB? :)

No comments:

Post a Comment