March 27, 2011

Kooliteatrite festival 2011

Kõik on lihtsalt niiii superhästi hetkel. ME VÕITSIME KOOLITEATRITE FESTIVALI! Wohoo, kolmandat korda juba kusjuures. :) Kunagi sõidame siis linna ka esindama, enamasti on see klaverieksamite ajal. Vähem klaverit enne eksameid = närvilisem õpetaja, ebakindlam Mannu, pikemad lisatunnid. Aga ma olen täitsa nõus selle välja kannatama!

Hetk enne võitu... ma olin täiesti pingul ja lootsin kogu südamest, et meil läheb hästi. Samal ajal kaalusin tõsiselt võimalust, et kaotuse korral hakkan kõvasti nutma ning panen mõne žüriiliikme seeläbi heldma. Päriselt ka! :) Aga seda ei läinudki vaja õnneks. Me karjusime rõõmust juba enne seda, kui nad meie nime lõpuni suutsid öelda. Reaalselt, ma hüppasin rõõmust ringi ja tegin kalli kõigile, kes lähedusse jäid. Ja muidugi käisin tänavatel mingi lolli naeratusega ringi, endal luud kaasas. :D:D Aga ei, hiljem Marilind rääkis, et mingi teine trupp oli olnud jumalast solvunud nägudega ning midagi pettunult pobisenud. Üritasin neile tõsiselt kaasa tunda, aga ei suutnud, sest ma olin lihtsalt nii-nii õnnelik. Ja ma olen hetkel endiselt nii heas tujus, et armastan kõike ja kõiki. Noh, küll see ilus tunne homme koolis sujuvalt ära kaob...
Homme saame näiteringis torti ka, JESS! (Lihtsalt pidin mainima!)

3 comments:

 1. Hey give me your email adres pleas, I promised to write you and arrange a pen-pal =)

  ReplyDelete
 2. what´s with that plant in photo? .DD that´s great! .D

  ReplyDelete
 3. Doty: It´s maris.pedaja@mail.ee. I´m really excited already. :)

  yas: Aww... thank you honey! :)

  ReplyDelete