March 6, 2011

Love is being stupid together


Täna on olnud üks ülimalt mõnus päev.
Kuna ma lubasin täna ilusaid pilte teha ning mul ühtki mõtet polnud, oli asi lihtne. Otsisin üles kohvitassid, kohvioad ja hakkasin muffeneid küpsetama. Kindla peale minek! Kuna vanemaid polnud kodus, sain kasutada oma lemmikaknalauda. Mul on lemmikaknalaud, yeah. See on kõige suurem ja laiem, asub voodi kohal. Niisiis on seal kõige mõnusam pilte teha.
Kuna ma aga tahan natukenegi erineda, teen ma iga kord erinevaid muffineid. Seekord siis müslimuffineid. Samuti kasutan erinevaid tasse/taldrikuid/teekanne. Aga need hakkavad peagi korduma, need tassid juba on näiteks olnud. Näiteks selle pildi peal, kus oli tassihunnik, roosa kokteilivihmavari ja rohelised teekotid. Ja mõndade kohviubade pildi peal ka veel.
Niisiis, hommikune fotopäev oli täitsa edukas.
Kuna õues paistis poole kolme ajal veel päike, otsustasin ma ka õue minna. Kui ma suusavõistlustel käisin, nägin kuskil võsas suusatades ESIMESI PAJUURBI. Siis käis küll peast läbi, et viskaks need suusad käest ja hakkaks pildistama. Aga Enelile mõeldes pusisin ilusti lõpuni.
Täna võtsin oma armsa kaamera kaasa ja suundusin sinna, kus ma neid urbi enda meelest nägin. Marilind tuli ka, jess! Alguses olid urvad pisikesed, mida rohkem lumme/võssa läksime, seda suuremaks need kasvasid. Ja see on uskumatu, kui kevadine tunne mul tuli! :)


Korjasime urbi kaasa, käisime kiikumas ja tulime mööda emajõge sealt linna servast linna tagasi, meil olid väga mõnusaid teemad.
Vahepeal helistas mulle ahastuses Kristi, kes ei osanud oma kõnet teha, niisiis andsin talle mõtteid juurde. Laura helistas ka, aga ta nii väga abi ei vajanud. :) Mul on mingi kõne mõte olemas ning olen sellega täitsa rahul. Igatahes teen ma kõne vabal teemal, kuna Pärlin vingus mingi tund, kuidas b klassis olid kõik kõned klišeesid täis. Üritan seda vältida.
Õhtul tegin mingit head makaronirooga, mis on ühtlasi mu lemmik, jess.


Fakte ka:


*Kui mulle miski ei meeldi, ignoreerin seda täielikult. Ma ei tea, näiteks meile saates. Pidin saatma ükskord ühele võõrale vanamehele kirja, mida ma üldse teha ei tahtnud. Ja siis, kartes et ta on vastanud, lihtsalt ei lugenud nädal aega oma meile. Lõpuks võtsin end kokku ja lugesin läbi. POLEKS PIDANUD. :D

*Enamasti maitsevad mulle makaronid rohkem kui kartulid. ENAMASTI, mitte alati!

*Mulle ei meeldi päeval telekat vaadata. Kino on teine asi, aga telekas... mul tekib pidevalt tunne, et niii palju muid asju peaks tegema. Ja see häirib. Muidugi ei tule päeval telekast midagi nagunii. Aga kui tuleb, siis mina lihtsalt ei taha/viitsi/suuda päeval telekat vaadata. Normaalne telekaaeg algab 18.30´st (Simpsonite aeg ikkagi:D). Öösel mulle hullult meeldib telekat vaadata, kahjuks siis ka enamasti enam midagi ei tule...

*Mulle ei meeldi vastlapäev, kuna sel päeval on kõige kohutavamad toidud üldse. Üldiselt mulle ei maitse üldse meie rahvustoidud, aga no vastlapäeval on need veel hullemad.
Hernesupp- Ma ei talu juba lõhna, maitsest rääkimata.
Vastlakukkel- kuidas seda nüüd öeldagi... MA VIHKAN VAHUKOORT!
Oad/tangud/muud värgid- NOH... iga kell eelistan müslit ja jogurtit. :)

*Eelistan iga kell sinist pastakat mustale.

5 comments:

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. Aga mina eelistan musta pastakat sinisele ! :d

  ReplyDelete
 3. aga mina eelistan klaviatuuri või üldse mitte kirjutamist pastakatele. :D ;);)

  ReplyDelete
 4. Sinine pastakas on klaviatuurist parem, ausalt! :)

  ReplyDelete