April 7, 2011

A good thing can`t be cruel

Ma ausõna teen homme ilusaid pilte!

Nii... mis vahepeal juhtunud on? Eeeem, neljapäeval käisime Lauraga kuuenda ja seitsmenda tunni ajal KUNSTIolümpiaadi jaoks harjutamas. Haha, kuulsite õigesti, kunstis on ka olümpiaad! Kusjuures toimub see kolmapäeval kolmest seitsmeni, nii et mu armastatud klaver jääb ära. Mis seal siis ikka. Teema juurde tagasi tulles tegime tööd Tiismuse klassis. Ta on nii tore, lubas meil kasutada arvutit ja pakkus meile rosinaid, millega oli katseid teinud. Me väga ei julgenud süüa neid, aga tegelikult olid need väga head. :)
Kuu tegijaks sain ka eile! Käisime suusatamas Eneliga, mäletate veel? Haha, muidugi saavutasime võidu tänu minule ning ikka olin mina see, kes meid tulest välja tõi. Yeah, right. :) Aga tore oli ikkagi, ma avastasin, et meie direktor on ikka ülimuhe. Rääkis minuga (ja Pälluga) täiesti vabalt mu riietest ning üldse paljudest asjadest veel. See on nii tore, kui ta naeratab, tekib selline... muhe tunne. :)
Näitering oli tore, ma ei jõua Kooliteatrite Festivali riigivooru enam ära oodata!


Füüsika oli ka tore, enamuse osa tunnist laamendasime treppidel, jooksime mööda astmeid, mõõtsime kõrgust, võtsime aega ja passisime niisama. Vällik lubas meil lihtsalt niisama tegutseda, ise istus klassis. Lõpuks läks Eevitädi talle kaebama ning lihtsalt ei uskunud meid, kui me ütlesime, et meil on praktiline töö.

Johanna sai Treffnerisse sisse! Palju õnne! Ma niiiiii väga kadestan teda. Mina ei saanudki... kuigi ma olen veel kaheksandas ja ei käinud katsetel. :D Aga järgmisel aastal lähen raudselt ning kui ma sisse ei saa... matan kõik tulevikuplaanid maha ja hakkan Maxima kassapidajaks. Kas keegi mu toredatest tuttavatest veel sai? Mari-Liis? Avely? Keegi, kes kandideeris ilma et ma seda teaksin? Kadestan teid igal juhul.

2 comments:

 1. MANNNNNNNNNNNNNU !
  Tõnnsoni pole esmaspäeval ?!

  Ja järgmine aasta kui sa Treffnerisse katsetele lähed, saad sisse !

  ReplyDelete
 2. ENNNNNNNNNNNU!
  Mkmm, me teeme mingit iseseisvat tööd ja värkisärki, Tõnnson eeldas juba ette, et enamus poisse ei saa hakkama. :)

  Ma ei ole selles üldse kindel enam. See oleks liiga hea et tõsi olla. :)

  ReplyDelete