April 18, 2011

If you don`t want to work you have to work to earn enough money so that you won`t have to work

Kas see tõesti võib olla võimalik, et kui sind kummitab üks tõsiselt hea laul, paned sa raadio käima ning see laul käib täpselt sealt kohast, kust sa seda mõttes ümisesid?Kuni eilseni arvasin ma, et see on võimatu. Mind kummitas üks tõsiselt hea laul, ümisesin seda mõttes ja tegin raadio suvalisest kohast lahti. Ja siis... noh, tegelikult ei tulnud muidugi see laul, mida ma tahtsin. :) Mõtlesin lihtsalt natuke põnevust luua. :) Niisiis, ma arvan endiselt, et see on võimatu.
Asja juurde tulles... SINILILLED ÕITSEVAD! Ma tegin neist maal pilte eile, olin üliõnnelik. Jooksin kohe kaameraga põõsa alla. Ühel hetkel avastasin, et ma olin juustega kinni jäänud. Kohe tõsiselt. Kükitasin lihtsalt põõsa all ning ei saanud enam välja. Või noh, muidugi oleksin häda pärast saanud, aga siis oleksin pidanud mingi ülisuure pahmaka juukseid välja tõmbama. Kuna ma seda ei tahtnud, istusin natuke aega lihtsalt seal. Väga loll tunne oli kusjuures, teesklesin pildistamist. Mingi hetk lähenes selja tagant mu vend, kuna ma tõesti ei tahtnud nõmedasse olukorda sattuda, pildistasin lihtsalt edasi. Kuna ta ära ei läinud, andsin vaikselt alla lõpuks. Olin suht vihane ka enda peale, aga lõpuks pidin lihtsalt ütlema need kolm piinlikku sõna: "Ma jäin kinni". Haha, venna ilmselgelt nautis olukorda ning mõnitas mind päris korralikult enne lahti päästmist. Vähemalt sain ma pilte! Pilte on mul põhimõtteliselt veel, aga need on nii erinevad, et ma ei suru neid kõiki ühte postitusse. Ja kallis Johannakene, ära ole mu peale väga kuri. Vilets sõbranna olen, yeah. Aga ma tõesti tegelen nende piltidega. :)
Hmmm.... mu viimase aja kohustuslik lause ka siis: täna käisime Lauraga jooksmas. Votnii.

xoxo

4 comments:

 1. Mine metsaaaa, Maris :D:D Miks JÄLLE nii ilusad pildid ?!!!!! Ma kadestan sind :/:D

  ReplyDelete
 2. Haha, ma ise pole küll üldse rahul, nii et ma ei usu sind ka. :)

  ReplyDelete
 3. Mannu, see on peaaegu võimalik.. :D täna bussis ümisesin laulu "Hollywood hills" ja siis pani keegi minu taga oma pleieri tööle ja muusika tuli kõrvaklappidest läbi ja tal hakkas see laul mängima sellest kohast, kust ma ümisesin, ehk siis refräänist. :D

  ReplyDelete
 4. Bye, bye Hollywood Hills I'm gonna
  miss you wherever I go I'm gonna
  come back to walk these streets again
  Bye, bye Hollywood Hills forever.

  Vedas siis, ülimõnus laul on ka. :)

  ReplyDelete